Annons
 

OMG! Ryan Gosling skulle ha varit med i den populära TV-serien

Det har just avslöjats att Ryan Gosling skulle ha varit med i en av våra favorit-serier. Men en dålig audition stoppade honom.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Under helgen var det en stor fanträff för den populära TV-serien Gilmore Girls i Connecticut i USA, där fansen bland annat fick chansen att lyssna på en intervju med några av seriens skådespelare och skapare (drömmen?). Och det avslöjades minst sagt smaskiga detaljer!

Annons

Missa inte! Här är nya trailern för Gilmore Girls A year in the life

Ett av avslöjandena var att självaste Ryan Gosling faktiskt sökte för en roll i serien, men inte fick den. Anledningen? Han gjorde en för dålig audition.

gilmore_girls-1000x618

Jami Rudofsky, som var casting director för serien, berättar för fansen att Ryan Gosling var så jättenära att komma med i serien och att hon var stolt över sig själv som hade fått den otroligt begåvade skådespelaren att komma till castingen.

Men då hans audition föll platt slutade det med att han inte fick rollen – trots att Jami försökte övertala teamet att han egentligen är riktigt duktig. (Vi gissar att det är ett beslut de ångrar ganska rejält i dag…)

Exakt HUR mycket önskar du att Ryan hade varit med i Gilmore Girls!?

Läs mer:
Ännu en karaktär bekräftad till Gilmore Girls comeback
Då har Ocean’s Eight premiär – med enbart kvinnliga huvudroller
Nio saker vi hatar att höra från män

Bildkälla IBL, Warner Bros