Annons
bita sex
 

Så biter du dig till hetare sex

Att nafsa lite på din partner när ni tar en match mellan lakanen är ofta uppskattat. Här är några erogena zoner där bitandet gör succé!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Bitande i olika former är obligatoriskt för många när det kommer till sex. Vissa gillar svagt nafsande medan andra inte har något emot när någon tar i lite. Men att bitas i sängen behöver inte betyda att ni ska gå full on Edward Cullen.

Annons

Det finns några extra känsliga punkter på kroppen där lite tand-action kan höja njutningen lite (läs: mycket) extra.

Läs också:
14 sorters sex du har haft (eller garanterat kommer att ha!)
Krydda ditt sexliv med hjälp av tjejerna från tv
Därför är din snippa en superhjälte

#1: Halsen
Att nafsa lite lätt på halsen för att visa att något är riktigt skönt är ofta väldigt effektivt. Börja med att ge mjuka kyssar för att sedan nafsa till lite – det kommer krydda på ett sätt du inte kunde ana.

#2: På vägen ner
När du ska gå ner på hen så är det alltid grymt härligt att dra ut på njutningen. Nafsa din väg neråt men det är nog en bra idé att sluta använda tänderna när du är framme – om ni inte kommer överens om något annat.

#3: Axlar och armar
För att krydda missionären lite så kan du alltid kyssa hens axlar och armar för att varva med ett och ett annat bett. Det gör att en ställning, som annars är ganska mellanmjölk, fullkomligt osar åtrå.

#4: Läpparna
När förspelet sätter igång och det börjar hetta till – håll kvar vid kyssarna. Visa hur sugen du faktiskt är, det kan definitivt göra din partner ännu mer sugen!

#5: Bröstvårtorna
En klassiker. Men var försiktig.

#6: Öronsnibbarna
Ännu en riktig klassiker. Att andas i din partners öra och samtidigt nafsa lite lätt på öronsnibben – wow. Enkelt men effektivt.

Du kommer även gilla:
21 heta kyssar du bara måste uppleva
Baaams läsare avslöjar: ”Våra hemliga sexminnen”
11 udda fobier som kan förstöra ditt kärleksliv

Foto: All Over Press

 
Annons