Annons

parfym halla hela dagen

 

Så enkelt får du din parfym att dofta hela dagen

Skulle du vilja att din parfym doftar lika mycket på kvällen som den gjorde på morgonen? Då ska du använda dig av det här smarta knepet!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Det är inte helt enkelt att få en parfym att hålla doften under en hel dag, men det finns faktiskt ett simpelt knep som gör att du slipper bättra på under dagen. Tricket? Vaselin eller en annan fet kräm.

Annons

Applicera lite vaselin på de punkter där du brukar ha parfym och spraya sedan på den som vanligt. Parfym har nämligen svårare för att fastna på torr hy och det är därför mer effektivt att återfukta huden lite innan.

Det finns även ett annat knep som du kan tänka på när du tar parfym, nämligen var du sprayar den någonstans. Tricket är att ta parfym på de områden där du känner puls: bakom öronen, på halsen och på handlederna. Kroppen har en varmare temperatur där pulsen slår vilket gör att parfymens doft intensifieras. Gnugga dock aldrig handlederna mot varandra – det kan förstöra parfymens partiklar vilket minskar doften.

Det finns även andra varma områden på kroppen som hjälper till att sprida doften: naveln, armvecken och knävecken. Om du skulle vilja fräscha upp håret så kan du spraya lite parfym på din hårborste och sedan kamma igenom. Smart, va?

Missa inte:
Gigi Hadids absolut bästa beautyknep
Superhacket som ger dig perfekta läppar (varje gång!)
Sju vanliga misstag du gör med ditt torrschampo

Foto: All Over Press