Annons
 

Så håller sig Blake Lively i toppform – 7 enkla knep

Blake Lively är känd för sin tränade och välmående kropp. Nu har hennes PT avslöjat hemligheten bakom toppformen!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Blake Lively strålar alltid på röda mattan – vältränad, glad och snygg. Så, hur håller hon sig i form? Det avslöjar hennes PT i tidningen Cosmopolitan. Kändistränaren Don Saladino har tränat Blake i fem år och vet hemligheten bakom toppformen.

Annons

1. Hon räknar aldrig kalorier
Blake lägger aldrig fokus på kalorier utan har istället lärt känna sin kropp. ”Hon har lärt sig att hålla igång ämnesomsättningen, vilket du inte kan om du svälter dig själv”, säger Don. Att räkna kalorier tror han är en stor anledning till att många misslyckas med sina viktmål.

2. Hon väljer bra råvaror
Blake äter helst ekologiska råvaror. Måltiderna innehåller protein, kolhydrater och grönsaker. Sötpotatis, avokado och kokosolja är några livsmedel som hon alltid har hemma.

Missa inte! Video: Kicka igång träningen på 10 minuter
Blake Lively Röda mattan

3. Hon böjar dagen med frukost
Varje morgon kickar hon igång dagen med att dricka ett glas vatten. Hon äter alltid en stor frukost och ett vanligt frukostalternativ är omelett med grönsaker.

4. Hon tränar regelbundet
Blake tränar 30-75 minuter, fem till sex gånger i veckan. Mycket styrketräning står på schemat, och hon lägger alltid in ett intervallpass och ett pass med rörlighetsträning.

Läs även 3 roliga intervallpass som får dig att springa snabbare
Blake Lively Röda mattan

5. Hon tränar alltid minst tio minuter
När annat sätter stopp för träningen ser Blake till att åtminstone köra ett tio-minuterspass. ”Det är inte många som kan följa sitt träningsschema till punkt och pricka varje dag. Tio effektiva minuter räcker för att hålla igång kroppen när tiden inte räcker till”, säger PT-Don till Cosmopolitan.

6. Hon lever efter 80-20-regeln
Som så många andra gillar Blake den så kallade 80-20-regeln. Det betyder att hon under 80 procent av tiden lever hälsosamt med näringsrik, bra mat medan de övriga 20 procenten kan vara precis vad hon känner för.

7. Hon lyssnar på sin kropp
Om Blake känner att hon behöver återhämtning ser hon till att hoppa över träningen och vila. Tränaren Don förklarar att stress över att missa ett träningspass eller att inte hinna komma i form till ett särskilt tillfälle, faktiskt kan vara anledningen till att du inte gör det. Håll dig positiv och lugn, tipsar han.

Läs mer
Kändisarnas bästa skönhetsknep – efter träningen

Bildkälla IBL

 


 
 


Annons