Annons
 

Så många dagar har du sex under din livstid

Hur många dagar av ditt liv tror du att du spenderar på att ha sex under din livstid? Förmodligen alldeles för många i förhållande till hur det faktiskt ser ut.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Hur många timmar lägger du egentligen på att ha sex under din livstid? Det är förmodligen ett mindre antal än vad du tror. Enligt en ny studie som Reebok har gjort i samarbete med Censuswide, spenderar en vanlig person 0,45 procent av sin livstid på att ha sex. Det blir ungefär 117 dagar av hela ditt liv!

Annons

Studien innefattade en survey med över 9 000 personer från nio olika länder. 117 dagar är faktiskt ganska lite sett till att medelsnittet för en livstid ligger på ungefär 25 915 dagar, alltså 71 år.

Vi lägger mer tid på att träna än på sex, hela 180 dagar lägger vi på att hålla oss i form. Kanske är det vår sexuella frustration som vi försöker att svettas ut? Frågan som återstår är ju då vad vi gör med all annan tid i livet.

Svaret på det är faktiskt ganska sorgligt. Vi sitter nämligen på rumpan och scrollar i våra mobiler. Totalt lägger vi ungefär 30 procent av en dag på att sitta ner, antingen hemma eller på jobbet, och 41 procent på teknologi. Det blir totalt 10 625 dagar av våra liv!

Så, släng bort mobilen och ha det gött mellan lakanen i stället. Vi lovar att du inte kommer att ångra dig!

Läs även:
Därför blir du kåtare under sommaren
Bevisat: Killar fejkar orgasmer lika ofta som tjejer
Sju tecken på att du är riktigt bra i sängen

Foto: Tumblr