Annons
 

Så streetstylar du dina jeansshorts i höst!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Bild 1

Här kommer ett favoritinlägg i repris som egentligen publicerades hösten 2009, men som är lika aktuellt även i år:

De älskade jeansshortsen behöver du inte lägga undan bara för att de lata semesterdagarna från i somras nu är ett minne blott. Baaams chefredaktör Charlotta Flinkenberg ger dig stilinspiration från världens modehuvudstäder där du kan få tips om hur du streetstyla dina shorts.

Annons

Foto: Antoni Ruiz Aragó

SÅ BÄR DU JEANSSHORTSEN I HÖST!

C8 vinjett mode• Matta svarta eller grå strumpbyxor gäller. Undvik glansiga! De ska vara matta för chicast effekt. Ribbstickade strumpbyxor i ullmaterial kan också vara fint till när det blir ännu kallare ute.

• Addera gärna ytterligare ett par strumpor i skorna som kan vara i en avvikande färg. Det ger ett trendigt och klätt intryck och drarblickarna till fina skor eller stövlar.

• Kör lager på lager upptill: satsa på flera olika toppar, en glittrig paljettväst, en boyfriend-kavaj, en skinnjacka eller en feminin swagger.

Accessoarerna gör en rejäl stilmarkering här, var inte rädd för att hänga på rejält med smycken. Välj armband, flerradiga halsband, en imponerande it-väska, hatt, mönstrade scarves och gärna solglasögon också!

• Du kan välja både lågklackat eller högklackat till denna look, men undvik sneakers, det blir för downdressat i kombination med jeansshortsen. Trendigast är gladiatorheels, stövletter eller lågskor med snörning. Men det kan vara riktigt chic att bryta av med ett par riktiga finpumps i chockrosa eller gult. Testa!

CHARLOTTAS BLOGG HITTAR DU HÄR