När semmelwrappen kom blev det total hysteri runtom i landet, och nu är det dags igen! På Möllans Café i Sjöbo i Skåne har man sålt lussesemlan sedan i onsdags; en lussebulle med en traditionell semmelfyllning av grädde och mandelmassa.
Bakom den juliga hybriden står bagaren Corinne Persson:
– Jag satt och tänkte lite på vad vi kunde på sälja nu till jul som var lite roligt. Och lussebullen påminner ju mycket om en vanlig vetebulle då kan man lika gärna göra en semla av den, säger hon till Metro.
Hittills har försäljningen gått över förväntan och lussesemlan kommer att finnas fram till jul för att i mellandagarna återgå till den traditionella semlan.
Kanske något att testa till årets julbak?
Läs mer:
9 färgglada träningsplagg som håller dig varm och snygg i kylan
7 saker du förmodligen inte visste om avokado
Recept: Boosta immunförsvaret med denna hälsoshot
Foto: Möllans Café