Annons
 

Så har ni härligt sex
 – när han har en liten penis

Att storleken inte är allt har sagts många gånger förut – och det är för det stämmer. Här är tre tips på hur ni kan ha hett sex när han bär storleken mindre.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Förspel for the win


Penetration är faktiskt inte allt. Under ett långt förspel finns alla möjligheter att få varandra upphetsade genom hångel, smekningar och oralsex istället för enbart av honom i dig. Varför inte försöka att få en orgasm innan han tränger in i dig?


Annons

Sköna ställningar


Klitorisorgasm går självklart att uppnå utan hans penis, men g-punktsorgasm är inte heller omöjlig. Eftersom g-punkten bara sitter några centimeter in i fiffi är det inte storleken som spelar någon roll här, utan ställningen. Skippa missionären och testa istället att vara ovanpå eller ha sex bakifrån. Då skapas en djupare penetration och han kommer automatiskt åt g-punkten. Yay!


Vibrera mera


Att addera en vibrator till ert sexliv är sällan en dålig idé, varken för spänningen eller din orgasms skull. En fingervibrator får honom förhoppningsvis inte att känna sig otillräcklig, särskilt inte när han använder den på dig…


Foto: IBL