Annons
 

Sex myter om snippan (som du måste sluta tro på!)

Det finns en hel del "sanningar" om snippan som många fortfarande tror på. Men nu reder vi ut vad som stämmer - en gång för alla!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Snippa, fiffi, fitta, vagina. Kärt kön har många namn – och lika många konstiga påståenden som verkligen inte stämmer. Nu är det dags att bena ut en hel del missförstånd om snippan!

Missa inte:
25 intima frågor om sex (som Baaams experter svarar på!)
Sju tecken på du är riktigt bra i sängen
Guide: Så använder du sexleksaker när ni har sex

Annons

#1: Fiffi ser likadan ut i hela ditt liv

Det här är väldigt märkligt att så många faktiskt tror att är sant. Vi menar, hela din kropp åldras och förändras med åren men av någon anledning så ska alltså fiffi inte göra det?

#2: Dina blygdläppar ser inte okej ut

Har du exakt likadan näsa som din bästa vän? Eller precis på pricken likadana bröst? Nej, exakt. Därför ser inte heller allas blygdläppar ut på exakt samma sätt heller.

Det finns roligare saker här i livet än att oroa sig över sina blygdläppar!

#3: Snippan luktar illa

Let’s face it, alla snippor luktar något. Även där varierar doft och hur skarp den är och det är helt normalt. Sedan kan det komma till en punkt där du kanske märker att din vagina luktar mer än vanligt eller på ett annorlunda sätt och då kan det handla om en infektion.

Så, om du är orolig – gå till en läkare!

#4: Flytningar är ett tecken på sjukdom

Aj, aj, aj. Det här är så långt ifrån sanningen! Flytningar är något helt normalt och mängd, konsistens och färg varierar väldigt mycket från person till person och även tidpunkt i din cykel.

#5: Intimdusch är enda sättet att bli helt ren

Wow! Det här med att det finns en ”sanning” som hävdar att du ska behöver spruta upp vatten i fiffi och tvåla in ordentligt för att det ska bli helt rent är… Wow.

Var försiktig när det kommer till tvålar och andra produkter när det kommer till området mellan dina ben. Använd enbart rengöring som är speciellt gjorda för snippan.

#6: Alla tjejer kommer av vaginal stimuli

Visst, en del lyckligt lottade kan få orgasm enbart genom vanligt in och ut-sex. Good for you! Men alla kan inte det. Punkt.

Läs även:
Så många dagar har du sex under din livsstid
Därför blir du kåtare under sommaren
Bevisat: Killar fejkar orgasmer lika ofta som tjejer

Foto: IBL