Annons
 

Här är 6 saker vi vet om säsong 2 av ”13 Reasons Why”

Äntligen blev det bekräftat att det det blir en andra säsong av Netflix-succén ”13 Reasons Why”. Här är allt vi redan nu vet om säsong 2.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Missa inte! Bekräftat: Det blir en säsong 2 av ”13 Reasons Why” – och det finns en trailer

I en intervju med Entertainment weekly har Brian Yorkey, en av skaparna bakom 13 reasons why, avslöjat vad som kommer hända i säsong 2.

Annons

Läs mer: Inget går upp emot sommarbio – 11 filmer med premiär i sommar


Hannah kommer att vara med
Hela den första säsongen handlade om Hannah och även om hon inte kommer att stå i centrum i den andra säsongen så kommer hon ändå att vara med. Enligt Brian så kommer det att handla om vem som egentligen är skyldig till Hannahs död.


Jessicas i fokus
En stor del av säsong 2 kommer att handla om Jessica och hur hon kommer tillbaka efter att ha blivit våldtagen. Brian förklarar att han vill fokusera på Jessicas historia då det här är något som många unga tjejer går igenom och det är viktig att visa det.


Svar på alla frågor
Efter den första säsongen så var det många cliffhangers. Kommer Bryce att dömas? Vad planerar Tyler med alla vapen? Och vad hände med Alex? Enligt Brian så kommer vi att få svar på alla våra frågor.


Då och nu
Precis som i första säsongen kommer vi både få följa allting som händer i nutid samtidigt som vi kommer få många återblickar.


De andras perspektiv
Den första säsongen fokuserade på Hannah och i den andra säsongen kommer hennes klasskamrater att ta den största platsen. Vi kommer att få höra deras historier och få se allting ur deras perspektiv.


Ny teknologi
Kassettbanden kommer inte att vara i fokus i den andra säsongen utan istället berättar Brian att det är en annan typ av teknologi som kommer spela stor roll. Många fans har spekulerat i om det kommer vara Tylers fotografier eller filminspelningarna med vittnesmålen.

Läs mer: Lycka för Game of Thrones-fans – fyra nya serier på gång

Foto: Netflix