Artikeln innehåller reklamlänkar
12 foundations som låter din hud se ut som hud

12 foundations som låter din hud se ut som hud

En av hemligheterna bakom bra glow stavas skir och lätt foundation. Baaam har skannat nätbutikerna efter foundations som låter din hud lysa igenom.

Läs mer: Här är de 11 mest hajpade sminkprodukterna just nu

Tunga och täckande foundations må vara bra för proffsiga sminkningar, men långt ifrån alla gillar looken till vardags. För dig som hellre låter hudens textur lysa igenom sminket har Baaam samlat 12 lätta och skira foundations som jämnar ut och ger lyster utan att täcka helt.


1. Foundation från The Ordinary (länk till butik) med lätt till medel täckning. Produkten ska ge känslan av ett serum med en halvmatt finish och spf 15.


2. Lätt foundation från Lumene (länk till butik) som ska ljusa upp, återfukta och jämna ut huden även över tid.


3. En vattenbaserad färgad ansiktsgel från Pixi (länk till butik) som ska jämna ut huden. Vattenfast och innehåller grönt te, lavendel, rosvatten och kamomill.


4. Foundation och serum i ett från Bare Minerals (länk till butik). Mineraler och vårdande ingredienser ska ge en naturlig finish och hålla huden återfuktad.


5. Foundation från Nars (länk till butik) med lätt täckning. Ska ge en skir finish samt ljusa upp och återfukta huden.


6. Vattenbaserad foundation från Isadora (länk till butik) som ska ge en matt men naturlig finish.


7. Foundation från Estelle & Thild (länk till butik) som ska återfukta och ge huden en hälsosam glow. Ekologisk produkt som ger ett täckande resultat utan att täppa till porerna.


8. Foundation från Pür med vatten från de Schweiziska alperna som ska ge en uppfräschande effekt. Ger en medium täckning och passar den som önskar en naturlig finish.


9. Skir foundation från Sensai (länk till butik) som ska ge en ”no makeup makeup” med en silkeslen finish och lyster.


10. Fuktgivande foundation med C-vitamin från Clinique (länk till butik).


11. Flytande foundation på dosa med en förpigmenterad kudde från Sephora. (länk till butik) Ska ge lätt till medel täckning med en naturlig finish.


12. Vattenfast foundation från Makeup Forever (länk till butik) med en vatten-gel-konsistens som suddar ut ojämnheter i huden.

LÄS MER: Årets bästa foundation från budget till lyx