10 lyxiga highlighters vi vill spendera hela lönen på

Fräscha upp ditt ansikte med en skimrande highlighter. Vi har samlat 10 lyxiga highlighters som ger oss ha-begär – och bästa tipsen för att lyckas med looken.

Få produkter är lika bra på att ge ditt ansikte glow och lyster än en bra highlighter. Det piggar upp huden, fångar ljuset och gör att du generellt ser piggare och fräschare ut.

Tricket för att lyckas med din highlighter är att applicera den på ansiktets högsta punkter där ljuset faller naturligt. Kindbenet och ögonbrynsbenet är ett bra ställe att börja på. Applicera highlightern som i en båge – börja på kindbenet för att vandra upp mot tinningen och avsluta på benet under ögonbrynet.

Även näsryggen och amorbågen ovanför läpparna är tacksamt att highlighta. Om du har en flytande highlighter kan du prova att blanda lite i din foundation för en naturlig glow i hela ansiktet. Testa dig fram till vad som funkar för just dig!

Läs också: Kakan Hermansson listar sina bästa highlighters (länk till ELLE)

Baaam har samlat 10 highlighters som ger oss grovt ha-begär – läs vidare för våra bästa tips!

Highlighter som ger naturligt resultat och är lätt att bygga på i lager, finns i fyra olika färger. ”Face Illuminator” (reklamlänk från Apprl) från Laura Mercier.

Palette med sju olika highlighter-nyanser, ”Strobe of genius illuminating palette” (reklamlänk från Apprl) från Nyx.

En av förra årets mest hypade sminktrender var utan tvekan regnbåge-highlightern. Fixa looken med ”Illuminator” (reklamlänk från Apprl) från Lottie.

Highlighter som är superfin på mörkare hudtoner, ”Betty Lou-Manizer” (reklamlänk från Apprl) från the Balm.

En unik highlighter där tygrosen har rosa highlighting-puder inkapslat i bladen, ”La rose a poudre” (reklamlänk från Apprl) från Lancôme.

En produkt med duochrome-pigment som gör att highlightern skiftar i två olika färger, ”Extra dimension skin finish” (reklamlänk från Apprl) från Mac.

En flytande och riktigt pigmenterad highlighter som finns i fyra olika färger, ”Illuminator” (reklamlänk från Apprl) från Nars.

Highlighter i stiftform med kräm-till-puder-finish, ”Whatt’s up illuminating stick” (reklamlänk från Apprl) från Benefit.

Flytande highlighter som kan användas själv eller blandas i foundation, ”Studio Master Strobing Liquid Highlighter” (reklamlänk från Apprl) från Maybelline.

Glamouröst skimmer som kan borstas på kinder, ögon eller andra ställen du vill highlighta. Använd med en torr pensel för en mjukare finish eller fuktad pensel för mer intensiv färg, ”24K gold dust” (reklamlänk från Apprl) från Jane Iredale.

Foto: Mondadori
Alla produkter i denna artikel är utvalda av Baaams redaktion och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Apprl.