Caia Cosmetic släpper produkten classy

11 nya produkter från Bianca Ingrossos sminkmärke Caia

Sugen på att uppdatera sminkväskan i sommar? Bianca Ingrossos sminkmärke Caia Cosmetics lanserar inte mindre än elva nya produkter för skimrande hud och enklare applicering.
Bianca Ingrossos stilresa genom åren
Slå på ljud

Nu släpps inte mindre än elva nya produkter från Bianca Ingrossos eget sminkmärke Caia Cosmetics. Det är den hittills största lanseringen och nu kan du fylla din sminkväska med borstar och ansiktspaletter. Tidigare har man till exempel kunnat köpa ögonskuggor, mascara, ögonskuggsborstar och läppstift från Caia Cosmetics, så den nya lanseringen innebär ett rejält tillskott till kollektionen. Bianca Ingrosso själv har gjort en lång vlogg på sin YouTube-kanal där hon visar sina nya produkter och hon är minst sagt taggad inför lanseringen.


Fyra olika ansiktspaletter från Caia

Det som släpps är fyra ansiktspaletter i fyra färgkombinationer. De heter Sassy – som är den ljusaste paletten, Classy, Edgy och Cute – som är den mörkaste.

Alla paletter innehåller en contour, en skimrig bronzer, en highlighter och rouge. Dessutom innehåller varje palett en stor spegel för att du ska ha total kontroll på din sminkning.


Sju olika ansiktsborstar från Caia

Men hur ska man applicera sminket? Jo, Bianca Ingrosso och de andra bakom Caia Cosmetics har tagit fram sju olika borstar som är anpassade för ansiktsmakeup.


Large fan brush

En fyllig solfjäderformad borste främst tänkt för contouring.

Domed powder brush

En multifunktionsborste som går att använda till såväl rouge och bronzer som contour och highlighter.

Padel powder brush

För applicering av puder eller bronzer.

Feather blending brush

Den här långa och lätta borsten gör det lätt att applicera till exempel en highlighter.

Angled blush brush

Eftersom penseln är vinklad blir det lätt att applicera rouge eller contour.

Highlighter fan brush

En mindre borste än storasystern Large fan brush. Den solfjäderformade borsten sveper lätt på exempelvis en highlighter.

Tapered highlighter brush

Den här lilla borsten med avsmalnande borst kan du lätt använda för att få mer precis applicering av highlighter eller contour.

Det lär bli rusning till caiacosmetics.se, som är det enda stället du kan köpa produkterna, nu när de nya produkterna har släppts. Och den som har tur att få tag i en ansiktspalett får betala 395 kronor. Borstarna ligger på mellan 175 och 225 kronor. Det går också att köpa alla borstar i ett kit för 995 kronor.


Foto: Caia

Läs mer:

5 frågor vi har om Kim Kardashians nya kroppsfoundation

Veganskt och vårdande – här är Skincitys nya sminkmärke

6 ansiktsborstar som förbereder huden för sommaren