Artikeln innehåller reklamlänkar
Adventskalender 2018

12 adventskalendrar med skönhet du kan fynda på Black Friday

Black Friday 2018 är här och vi har handplockat adventskalendrarna med skönhet bakom luckorna som du kan fynda till billigare pris just i dag!

I dag är det Black Friday 2018, något som betyder årets största readag. Vi har därför samlat årets adventskalendrar med skönhet bakom luckorna som du kan fynda till billigare pris i dag. Perfekta presenten att ge bort eller att unna sig själv!

Scrolla ner och fynda din kalender!

1. Adventskalender från Lookfantastic

 

Adventskalender från lookfantastic, innehåller allt från hår- och hudvård till smink och brun utan sol-produkter. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till butik), använd koden cyber18 för att få rabatt.

2. Adventskalender från NYX

Adventskalender med smink från NYX. Innehåller 24 olika sminkprodukter, allt från ögonskuggor till highlighters. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till butik)

3. Adventskalender från Lumene

Adventskalender från Lumene som innehåller 20 olika hudvårdsprodukter och fyra sminkprodukter. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till butik).

4. Adventskalender från Eleven

Adventskalender från Eleven. Innehåller 24 överraskningar från flera kända varumärken som Dermalogica, Clarins och Yves Saint Laurent. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till butik). Rabatten dras av i kassan.

5. Adventskalender från Babor

 

Adventskalender från Babor som innehåller 24 olika hudvårdsprodukter. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till butik).

6. Adventskalender från Glossybox

 

Glossybox adventskalender som innehåller 24 skönhetsprodukter från olika märken. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till butik).

7. Adventskalender från bareMinerals

 

Adventskalender från bareMinerals, innehåller 24 olika sminkprodukter. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till butik).

8. Adventskalender från Essie

Adventskalender från Essie som innehåller 24 överraskningar för dina naglar. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till butik). Rabatten dras av i kassan.

9. Adventskalender från Biotherm

Adventskalender från Biotherm, innehåller 24 olika produkter för både kvinnor och män, till ansikte och kropp. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till butik).

10. Adventskalender från Dermalogica

Adventskalender från Dermalogica. Innehåller 12 olika produkter som ger dig extra glow. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till butik).

11. Adventskalender från Decelor

Decelors årliga adventskalender som innehåller 24 smakprov från deras mest sålda skönhetsprodukter. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till butik). Rabatten dras av i kassan.

12. Adventskalender från L’Occitane

Adventskalender från L’Occitane. Innehåller 24 överraskningar med bland annat parfymer, hudvård och krämer. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till butik). Rabatten dras av i kassan.

 

Läs också:

Black Friday 2018 – här är butikerna som har rea

8 härliga spaupplevelser att boka på Black Friday 2018