Artikeln innehåller reklamlänkar
produkter efter sommaren

15 skönhetsprodukter som räddar dig efter sommaren

Är ditt hår slitet efter en lång semester och brännan börjar försiktigt att avta? CHIC ger dig 15 skönhetsprodukter att investera i under augusti - som löser problemen.

Slitet hår, torra ben och kluvna hårtoppar – skönhetsproblemen tenderar att staplas på hög när semestern är över och tiden inte riktigt finns till att ta hand om huden och håret på samma sätt. Har du dessutom vistats mycket i solen under sommaren är det hög tid att börja

1. Fuska fram brännan i ansiktet med ett matt solpuder från Nyx (länk till butik)

2. Behåll sommarens härliga lyster med en pigmenterad highlighter från Kardashian Beauty (länk till butik)

3. Återfukta huden och bygg upp en gradvis bränna samtidigt med brun utan sol från Cocoa Brown (länk till butik)

4. Glamglows fantastiska ansiktsmask (länk till butik) piggar upp och rengör på djupet efter sommaren och garanterar lyster i hyn

5. Har sommaren blekt både fransar och bryn? No worries! Färga med snabbfärgning från Coloran (länk till butik) (och använd Baaams guide för att lyckas med resultatet hemma!)

6. Att återfukta huden är A och O för att behålla brännan (du har väl inte missat Baaams bästa knep?). Fuktboosta redan i duschen med duscholja från Biotherm (länk till butik)

7. Vårda håret och slipp slitna toppar i höst! Kérastases (länk till butik) inpackning funkar som ren magi på trött sommarhår.

8. Gör dina fötter mjuka och lena igen med fotskrubb från Rituals (länk till butik)

9. Budgetfavoriten! Carmex läppbalsam (länk till butik) med körsbärssmak räddar torra läppar

10. Trestegs-kit från Depend (länk till butik) som vårdar och stärker dina naglar

11. Prisbelönta ”Oil Booster (länk till butik)” från Lernberger Stafsing (länk till butik) som ska vara maximalt återfuktande, vårdgivande och glansgivande till hårbotten och hår

12. Schampo och balsam från Maria Nila (länk till butik) för skadat och torrt hår. Pluspoäng för stora förpackningar – de räcker ända in på hösten!

13. Väldoftande torrolja från Nuxe (länk till butik) för både hår och kropp som både skyddar och behåller kroppens somriga glow.

14. Återfuktande body butter från Burt’s Bees (länk till butik). Speciellt framtagen för gravida – men den funkar minst lika bra för dig som vill ge huden näring och fukt.

15. Fräscha upp sommarblekt hår med en färgbomb från Maria Nila (länk till butik). Finns i flera olika nyanser som ger färg och skyddar på samma gång.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Baaams redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Apprl.