5 kanonbra sprayer jag behöver i juli

På sommaren vill jag inte kladda med krämer och sånt i onödan, då känns sprayalternativet betydligt fräschare. Här är 5 olika sprayvarianter för olika delar av kroppen som gör livet lite enklare och mig lite snyggare i juli!

(från vänster)

1. Refreshing Skinboost, Molton Brown. En återfuktande spray som är jättebra att ha med i väskan när jag suttit länge i en torr inomhusmiljö, som på redaktionen, och vill fräscha upp hyn och makeupen. Också bra att ha med på resan när huden blivit torr efter en lång flygtur och kass luft i kabinen. Man sprayar lätt över hela ansiktet och håller flaskan några decimeter ifrån.

2. Sun Care Spray Radiant Oil, Clarins. Solskyddsfaktor som funkar för både kropp och hår, vilket är himla praktiskt! Man blir inte oljig men får en smidigare hy.

3. Airflash Spray Foundation, Christian Dior. Det här är utan tvivel den foundation som ger absolut jämnast resultat. Den är enklast att använda nu på sommaren eftersom det är smartast att applicera den utomhus (annars får du färg i hela badrummet…). Ta på dig en badmössa för att skydda håret från foundation, kliv ut på balkongen eller altanen och spraya lätt. Sen ser du färdigretuscherad ut och behöver inget puder!

4. Cristalle Eau Verte, Eau de Toilette, Chanel. Jag är inte så förtjust i tunga parfymer som jag tycker luktar tant. På sommaren vill jag bara dofta nytvättat och rent. Chanels doft är en Eau de Toilette, vilket innebär att den innehåller större del procent vatten än en vanlig parfym, så man anar den bara. Den doftar fräscht och lätt med svag citrusdoft.

5. Airbrush Legs, Sally Hansen. Rena drömprodukten för snygga spiror! Jag har flammiga ben och synliga blodkärl på benen, dessutom har jag svårt att få färg på fötter och ben. Sally Hansen är faktiskt smink för benen, i sprayform. Du får världens slätaste och snyggaste spiror på bara några minuter. Tänk bara på att färgen kan ge spår på ljusare tyger. Färgen tvättas enkelt bort i duschen sedan. En mirakelprodukt som du hittar bland annat på Ica Maxi!

Av: Charlotta Flinkenberg