6 skönhetsprodukter som gör dig redo för festival

Kate Moss gillar att gå på festival och vet hur man håller sig snygg samtidigt.

Kate Moss gillar att gå på festival och vet hur man håller sig snygg samtidigt.

Det är inte helt lätt att hålla sig fräsch och snygg under en lerig festival. Baaam har plockat fram sex skönhetsprodukter som är dina räddare i nöden och gör dig helt redo för vilken konsert som helst. 

1. Ett torrschampo är idealiskt på festivaler. Det fräschar upp håret och gör under för en fet hårbotten. Kisby, 109 kr. 

2. Det här är den ultimata multitaskern. Lös 20 problem med en enda produkt, bland annat hjälper den mot insektsbett, om du har bränt dig i solen eller behöver fukt. Problem Solved 20-in-1 Wonder Balm, Bliss, 193 kr. 

3. Solskyddsfaktor är ett måste på utomhusfestivaler. Den här solsprayen från Eucerin är lätt att applicera och har spf 20. Eucerin, 135 kr. 

4. Parfym gör sig bra på solvarm festivalhud. Den här från Crazy Libellule and the poppies kommer i ett händigt stick som är enkelt att bära med sig. Crazy Libellule and the poppies, 169 kr.

5. Du har sällan tillgång till ett badrum på festivaler. Därför är sminkborttagning i servettform ett helrätt val. No7, 110 kr. 

6. Med en bra läppsalva råder du bot på såväl torra läppar som trasiga nagelband. Den här från Rosebud är en klassiker. Rosebud Salve, 88 kr. 

Produkterna som gör dig redo.

Produkterna som gör dig redo.

Har du inte bokat någon festival ännu? Här kan du se vilka festivaler som är på gång i världen

Av: Emilie Hermansson Foto: Stella Pictures