6 vanliga kvinnor testar att plåtas som Victoria's Secret-modeller

1435160546-buzzfeed-kristin

Skribenten Kristin testade på att vara Victoria’s Secret-modell för en dag.

Har du alltid undrat hur det är att vara en Victoria’s Secret-modell? Sex stycken medarbetare på sajten Buzzfeed bestämde sig för att ställa sig framför kameran och testa på hur det är att vara en VS-modell för en dag. Såhär blev resultatet!

Läs även:
Fransk stylist visar hur vanliga kvinnor ser ut när de stylas som supermodeller
VIDEO: Så har våra kroppsideal sett ut genom historien (måste ses!)
VIDEO: Se när vanliga kvinnor stylas om till omslagsmodeller

LARA:

Lara om plåtningen:

– Jag vill kunna hylla varenda kropp. Den senaste tiden verkar det som att det har skrivits om kroppsideal i varenda artikel online, men det finns en anledning till det. Att göra den här plåtningen fick mig att inse hur långt vi har kommit med de här frågorna… och hur långt vi fortfarande har att gå. Jag kommer inte att sluta prata om det här förrän jag slutar att höra små flickor oroa sig över hur de ser ut.”

NINA:

Nina om plåtningen:

– Ärligt talat, det här var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara. Jag är nervös över att visa upp min kropp för främlingar på internet och jag är rädd för hur folk kommer att döma mig. Men som det mesta när det gäller mode, gäller det att inte jämföra sig själv med modellen. Om jag inte hade spenderat ett par dagar innan med att vara nervös inför plåtningen, hade jag antagligen känt mig mer bekväm. Du behöver inte se ut som en modell för att kunna vara snygg i en baddräkt!”

KIRSTEN:

Kirsten om plåtningen:

– Att göra det här var 100 procent ur min bekvämlighetszon. Om jag hade kunnat hade jag burit en stor säck på de här bilderna. Men oavsett hur läskigt det är att göra det här, tycker jag att det är viktigt för kvinnor och unga tjejer att se sig själva representerade i massmedia. När jag ser bilderna på mina kollegor och vänner och deras självförtroende i badkläderna, blir jag lite mindre kritisk mot mig själv.”

KRISTIN:

Kristin om plåtningen:

– Jag tror att om du frågade VS-modellerna om vad de tyckte om våra bilder, så hade de förmodligen sagt saker som: ”Åh, ditt hår är så fint, jag önskar att mitt hår såg ut som ditt!” eller ”Wow, jag önskar att jag hade din mage!”. Alla önskar att de hade en annan kroppsform, till och med supermodeller. Det är svårt att hålla sig objektiv kring sin kropp, så när någon säger något snällt till dig, borde du ta åt dig, eftersom de förmodligen önskade att de såg ut så själva.”

SHERIDAN:

Sheridan om plåtningen:

– Jag tycker att det är uppenbart att kvinnor i alla storlekar kan vara sexiga, oavsett om du är en storlek 0 eller 20. Jag kände mig inte 100 procent bekväm i en baddräkt som var så tajt att mina bröstvårtor bad om nåd, men jag hoppades att jag, genom att vara med, kan visa för människor att det är okej att visa upp sin kropp. Du behöver inte se ut som en modell för att bära en baddräkt. Gör det som gör dig glad så kommer allt att bli bra till slut.”

ALLISON:

Allison om plåtningen:

– Jag tycker att alla borde bli fotograferade på stranden i en baddräkt vid någon punkt i sina liv. Det får dig faktiskt att känna dig superglamourös. Även om du är självmedveten innan, är det en riktigt rolig upplevelse som hjälper dig att komma över alla osäkerheter och bara ha kul.”

Läs även:
Fransk stylist visar hur vanliga kvinnor ser ut när de stylas som supermodeller
VIDEO: Så har våra kroppsideal sett ut genom historien (måste ses!)
VIDEO: Se när vanliga kvinnor stylas om till omslagsmodeller

Av: Malin Ny Foto och källa: Buzzfeed