Återfuktande serum till hösten

7 populära serum i höst – för dig med torr hud

Känns din hy uttorkad och stram eller irriteras du av torrhetslinjer under vintertid? Då kan du behöva en riktigt fuktboost! Här har vi samlat sju populära serum för dig som vill ge ansiktet en nystart i höst.

Hösten är äntligen här med allt vad det innebär! Nu väntar massor av mys men också mörkare dagar och kyligare kvällar. Detta innebär i sin tur att solens strålar inte ger dig samma energiboost eller värme längre. Att det blir kallare i luften kan även göra att just huden i ansiktet börjar kännas torr och stram. Då kan ett hett tips vara att investera i ett serum som hjälper huden med ett långvarigt och återfuktande resultat.

Det finns dock en mängd olika serum för olika hudtyper och det kan vara svårt att veta var man ska börja leta. Därför har vi samlat sju återfuktande serum här nedan som kan hjälpa din hud till ett strålande resultat i höst och vinter. Scrolla ner för att hitta just din favorit!

7 återfuktande serum som ger lyster till din hud

Applicera ditt serum i ansiktet och på dekolletaget före din vanliga dag- eller nattkräm. Ett serum hjälper nämligen till att förstärka effekten av de produkter som du applicerar ovanpå, som till exempel en fuktkräm.

Serum som ska ge ett återfuktande och lystergivande resultat, från Lumene. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Serum som ska vara intensivt återfuktande för dig med en fuktfattig hud, från Peter Thomas Roth. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Återfuktande serum som passar alla hudtyper, från Babor. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Serum med återfuktande egenskaper som ska appliceras morgon och kväll för bästa resultat, från Biotherm. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Serum med vitamin C som ska minska synliga ålderstecken och oönskade linjer, från Thomas Peter Roth. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Lätt serum med återfuktande egenskaper som ska återuppbygga hudens normala vätskenivåer, från Phytomer. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Lystergivande serum som ska minska ålderstecken och mörka fläckar, från By Terry. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Läs mer:

3 anledningar till att använda ögonkräm i din hudvårdsrutin

Mjuk hud och lyster – här är peelingen för dig med känslig hy

Årets bästa serum – stort test (länk till ELLE)