Fulltäckande foundation med hög täckningsgrad

8 täckande foundations som håller hela dagen

Letar du efter foundations med ett täckande, full- eller heltäckande resultat? Här är åtta tips som ger dig allt från ett glowigt resultat till långvarig hållbarhet.

Att hitta en foundation som passar just din hudtyp kan vara klurigt. Har du en torr hy ska du leta efter en återfuktande variant och har du oljig hy kan det vara bättre med ett matt resultat. Sedan är det täckningsgranden – vill du ha en fulltäckande foundation eller en lätt-täckande? Här är sminktipsen du behöver!

Här kan du köpa täckande foundations:

Nedan har vi listat foundations med hög täckningsgrad – scrolla ner och hitta din favorit!

1. Foundation som ger långvarig täckning, Inglot

En foundation som ger långvarig täckning och döljer ojämn hudton, från Inglot. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

2. Foundation som täcker ojämnheter, Estée Lauder

En foundation från Estée Lauder som täcker alla ojämnheter och ger ett hållbart resultat. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

3. Foundation som ger full täckning utan att bli kakig, blackUp

En lätt foundation som ger full täckning utan att bli kaxig, från blackUp. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

4. Foundation och concealer i ett, Milani

En foundation och concealer i ett för maximal täckningsgrad, från Milani. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

5. Foundation som går att bygga upp, NYX

En foundation som finns i 45 olika nyanser från NYX. Går att bygga upp en täckningsgrad för att matcha just ditt behov. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

6. Lätt foundation med hög täckningsgrad, Dior

En lätt foundation som ger ett matt resultat och har hög täckningsgrad. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

7. Foundation som passar alla hudtyper, L'Oréal Paris

En foundation som passar alla hudtyper och ger ett långvarigt resultat. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

8. Foundation med heltäckande resultat, Beauty UK

Foundation som håller hela dagen och ger ett heltäckande resultat, från Beauty UK. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Ett tips! Investera i en tillhörande primer. Har du båda produkterna hemma, kan du blanda ut de med varandra – till tillfällena du inte vill ha ett lika fulltäckande resultat. Då har du en två-i-ett lösning, utan att behöva köpa olika foundations som du inte hinner använda upp!

Här kan du köpa en primer:

1. Primer som ger ett jämnare resultat, NYX

En primer som ger slät yta för et jämnare resultat. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

2. Primer som ger ett piggare resultat, Clarins

En primer som ska ge ett piggare och ungdomligt resultat. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

d

Relaterade artiklar

11 hudvårdstips för dig med fet eller oljig hy

10 mister som skyddar din hy från datorskärmens blåa ljus

5 myter om hudvård du kan sluta tro på NU