Artikeln innehåller reklamlänkar
Ekologiskt certifierade julklappar

9 ekovänliga beautyklappar att lägga under granen i år

Klappar ditt hjärta lite extra för hudvård och skönhet? Eller är du på jakt efter en julklapp till någon som älskar det? Här är tips på nio beautyklappar för den skönhetsintresserade personen.

Letar du efter julklappar till någon som är intresserad av skönhet eller vill du bara skämma bort någon med lite hudvård så här i vintertider? Varför inte investera i produkter som både är bra för kropp och själ. Nedan kan du hitta nio alternativ som passar de flesta! Dessutom är alla produkter ekologiskt certifierade, hur bra?

Scrolla ner och låt dig inspireras!

Ekovänliga julklappar för den som är intresserad av skönhet:

För en hud som söker lyster!

Ansiktsolja som ska ha en dämpande effekt på oönskade fina linjer i ansiktet, från Estelle & Thild. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Perfekt för veganen!

Vegansk rengöringsgel som ska dofta lemongrass. Rengöringen ska vara effektiv men på samma gång innehålla ämnen som inte ska torka ut huden vid användning, från Garnier. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Passar den som är på språng!

Rosenvatten vars främsta uppgift är att återfukta men som också kan lugna en orolig hy. Kan användas som ett komplement till din dagliga hudvårdsrutin och förpackningen gör den lätt att ta med i väskan, från Loelle. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

För den mogna hyn!

Ögonkräm med lätt textur som ska reparera djupare linjer och rynkor, från Neal’s Yard Remedies. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Passar den nyblivna föräldern!

Ett set med ekologisk hudvård för en nyfödd bebis innehållande en mild rengöring för kroppen, en bebisolja, återfuktande kräm och en skyddande balm, från Maria Åkerberg. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Vegansk body balm med shea butter för ett återfuktat resultat, från Urtekram. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Naturligt läppbalsam som ska återfukta läpparna under dagen. Finns i tre olika färger och kommer från Estelle & Thild. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Lyxig deodorant!

En ekologisk roll-on för alla hudtyper som ska vara lätt att applicera och lämna huden len och mjuk, från Biotherm. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Ansiktsmask som passar alla hudtyper!

Ekologisk och exfolierande ansiktsmask som ska lämna huden med ett lyster. Produkten ska även ta hand om igentäppta porer och arbeta mot oönskade pigmenteringar, från KORA. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Läs mer: 

13 veganska julklappar till den som älskar skönhet

Julpyntet är här! 16 fina nyheter i butik