Adventskalendrar med smink och skönhet 2020

Vad är väl ett juligt december utan snö och adventskalendrar? Ingenting, såklart. Här tipsar vi om årets bästa julkalendrarna med smink och skönhet 2020!

Vem vill inte räkna ner till julafton med att öppna ett litet paket varje dag? De klassiska adventskalendrarna kommer i flera olika tappningar och det finns något för alla åldrar och stilar – allt från klassiska chokladkalendrar till lyxiga beautykalendrar med smink och skönhet. Just skönhetskalendrarna har exploderat på populärskalan senaste åren och i fjol släppte mer eller mindre alla stora skönhetsmärken egna julkalendrar med 24 överraskningar.

Förra året, 2019, släppte bland annat stora beautymärken som Clinique, Rituals, Kicks, Sephora och Maybelline egna kalendrar. Och vi gissar att de kommer återkomma med nya varianter även i år. Men det gäller att vara snabb, då de ofta säljs slut väldigt fort.

Julkalendrar med smink och skönhet 2020

En kalender är den perfekta presenten att unna sig själv under vintermörkret – men också en lyxig present att ge bort på födelsedagar eller på adventsminglet. Nedan kommer vi fylla på listan med de båsta adventskalendrarna med smink och skönhet 2020, så du slipper leta dig genom beautydjungeln. Vi fyller på listan när nya adventskalendrar släpps – håll utkik!

Butiker som har hela sidor med adventskalendrar

Lyko - här kan du shoppa (reklamlänk från Adtraction).

Kicks – här kan du shoppa (reklamlänk från Adtraction).

Sephora – här kan du shoppa (reklamlänk från Apprl).

1. Babors adventskalender 2020

En adventskalender med 24 luckor där en hel månadskur med ampuller döljer sig. En kalender som ger din hy både kärlek, lyster och näring. Den kostar 899 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

2. Glossybox adventskalender 2020

Glossybox adventskalender 2020

I år slår Glossybox på stort och lanserar en adventskalender med högst värde hittills. Kalendern innehåller 24 överraskningar från olika beautymärken – från Ciaté till Fenty Beauty. Den lanseras under hösten och kostar 999 kronor. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

3. Lush veganska kalender 2020

lush adventskalender 2020

En adventskalender där hållbarhet och jul står i fokus. Kalendern innehåller 24 väldoftande produkter från Lush – allt från badbomber till parfymer och schampon. Den kostar 2 399 kronor och du kan köpa den här.

4. The Body Shops första adventskalender 2020

The body shop adventskalender 2020

The Body Shop lanserar ofta flera olika modeller av deras adventskalender, och i år är det inget undantag. Den här varianten innehåller 24 överraskningar – där hud och kroppsvård såklart står i fokus. Den kostar 545 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Awin).

5. Real Techniques adventskalender 2020

Real Techniqe adventskalender

En adventskalender med 25 överraskningar för dig som älskar smink och beauty. Här finns alla tillbehör du behöver i sminkväskan – och lite till! Den kostar 899 kronor och släpps i butik 1 oktober. Här kan du köpa den då (reklamlänk från Adtraction).

6. Lumenes adventskalender 2020

En riktig beautykalender med 24 överraskningar i form av hudvård och smink. Kalendern finns att köpa redan nu och kostar 899 kronor. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

7. Rituals adventskalender 2020

Även i år kommer såklart Rituals traditionella adventskalender. I år innehåller den 24 överraskningar i form av hudvård och beauty från Rituals och kostar 650 kronor. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

8. Lancomes adventskalender 2020

En exklusiv adventskalender med 24 skönhetsöverraskningar från Lumene, både med smink och hudvård. Kalendern kostar 1 899 kronor. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

9. Makeup revolutions adventskalender 2020

I den här kalendern gömmer sig 25 överraskningar från Makeup Revolution. En perfekt kalender för dig som älskar smink – och budgetalternativ! Den kostar 599 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

10. NYX adventskalender 2020

Här gömmer sig 24 överraskningar från NYX mest ikoniska produkter. Både i mini- och standardformat. Den kostar 799 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

11. Yves Saint Laurent adventskalender 2020

En lyxig adventskalender för dig som verkligen vill unna dig. Den här innehåller 24 överraskningar från YSL – allt från smink till hudvård. Den kostar 2 900 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

12. Essies adventskalender 2020

Älskar du att ta hand om dina naglar? Perfekt, då är den här adventskalendern något för dig! Här gömmer sig överraskningar som fixar en hel manikyr hemma. Kalendern kostar 799 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

13. Biotherms adventskalender 2020

En kalender där hudvård står i fokus! Här gömmer sig 24 överraskningar från Biotherm som blir dina för 750 kronor. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

14. W7 Beauty Blast adventskalender 2020

En budgetkalender som innehåller 24 överraskningar från makeup-märket W7. Den kostar 299 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

15. Camilla Pihls adventskalender 2020

Den här lyxiga adventskalendern ger dig 12 överraskningar med hudvård, hela vägen från första advent till julafton. Den kostar 999 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

16. 24 days of beauty-kalender

Såklart är Kicks tillbaka även i år med sina klassiska adventskalendrar. I den här hittar du 24 beautyöverraskningar från bland annat Kicks egna märken Monsun och Skintreat. Den kostar 459 kronor och du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

17. Makeup Mekka DIY-kalender

En DIY-kalender där du själv packar ner produkterna i fina presentpåsar med klistermärken. Överraskningarna som följer med är 24 full size-produkter från det veganska beautymärket Makeup Mekka. Plus i kanten är att den bara kostar bara 599 kronor! Här kan du köpa den.

18. bareMinerals adventskalender

24 olika överraskningar i form av hudvård och smink från bareMinerals. Alla produkter kommer i miniformat och kalendern har ett värde av

LÄS MER:

Estrella lanserar årets julchips 2020 – här är nya smakerna

Årets första julpynt är här! 14 köp att göra redan nu