alicia vikander skonhet

Alicia Vikander om svenska beautyfavoriten: "Den kostar typ 20 kronor"

Alicia Vikander är ständigt aktuell och glänser alltid på röda mattan. CHIC har tagit reda på vilka skönhetshemligheter som döljer sig bakom Oscarsvinnarens ständigt perfekta look.

Alicia Vikander skrev historia när hon vann pris för bästa kvinnliga biroll på Oscarsgalan. Alicia är inte bara känd för sin skådespelartalang, utan har även blivit en stor förebild inom både mode och skönhet. Baaam har tagit reda på hennes bäst bevarade skönhetshemligheter.

Läs även:
Från doldis till stilikon: Alicia Vikanders looks genom åren
11 saker du inte visste om Alicia Vikander
Se Alicia Vikanders kortfilm med Anna Wintour

”Försvarets hudsalva”, avslöjade hon för Allure, när hon fick frågan om vilken skönhetsprodukt hon tycker bäst om. ”Jag minns när jag var på Colette i Paris och den kostade ungefär 15-20 euro, och den kostar ungefär 20 kronor i Sverige. Den funkar till precis allt. Du kan till och med laga mat med den. Men den är en livräddare när det kommer till torra läppar”, fortsatte hon.

alicia vikander beauty

Alicia Vikander avslöjar sina beautyfavoriter.

Hennes näst bästa skönhetstips anspelar också på skandinavisk minimalism.

”Ibland går jag på event och testar en ny ögonskugga eller något, men jag har insett att sedan jag fyllde 18, när jag använde som mest smink, har jag bara sminkat mig mindre och mindre. Och nu sminkar jag mig nästan inte alls”.

Läs även:
Alicia Vikander har huvudrollen i Louis Vuittons fantastiska reklamfilm
Att välja rätt nyans på din foundation – så gör du
Vårens beautytrend på Instagram: Spegelnaglar