Anja Skeppe Grahns lyx- och budgetfavoriter inom hudvård

Anja Skeppe Grahn gillar Clarisonic Mia2, 1 250 kr.

Anja Skeppe Grahn gillar Clarisonic Mia2, 1 250 kr.

Det är kräsna och testar fler produkter än några andra. Baaam har frågat landets främsta skönhetsexperter för att få reda på vad de själva använder för mirakelmedel för att få den perfekta hyn.

Anja Skeppe Grahn, 27 år, skönhetsredaktör STYLEBY/VeckoRevyn:

– Jag har en typisk blandhy, med torra kinder och fetare t-zon. Som stressad heltidsarbetande småbarnsmamma blir det många timmar framför datorn och mycket resor. Förutom bra huvårdsrutiner är mina bästa skönhetsknep att dricka massor av japanskt grönt te och att inte sola. Jag för-söker att hinna med en AHA-behandling per år, Priori är favoriten.

Anjas lyxfavorit: Clarisonic Mia2, 1 250 kr.

– Rengöring är grunden till all lyckad hudvård och med hjälp av Clarisonic blir jobbet noggrant gjort varje kväll. Med en ren hud får jag även ut maximalt av den efterföljande hudvården. Jag testar och byter ofta krämer och serum men min Clarisonic Mia hänger alltid med. Dock har jag lite bakteriefobi så jag kokar och byter borsthuvudena ofta. Ibland kör jag även olika borsthuvuden på olika delar av ansiktet eftersom jag har blandhy.

Anjas budgetfavorit: L’Oréal Sublime Soft Pure Micellar Cleansing Water, 75 kr/200 ml.

– Återigen står rengöringen i fokus för är mig och ett rengöringsvatten tar milt men effektivt bort ögonmakeup. Föregångaren Bioderma är alla makeupartister och modellers favoritrengöring men L’Oréals  är minst lika bra och jag behöver inte åka till Frankrike för att få tag på den.

L'Oréal Sublime Soft Pure Micellar Cleansing Water, 75 kr/200 ml.

L’Oréal Sublime Soft Pure Micellar Cleansing Water, 75 kr/200 ml.

Av: Charlotta Flinkenberg