bästa mascara budget 2021

Bäst i test: Budgetmascarorna vi älskar!

Vi listar 6 grymma mascaror som ger långa, separerade fransar med svärta, utan att klumpa eller smula – alla till budgetpris!

Att dyrt inte alltid är bättre är något vi redan känner till, och det blir extra tydligt när det kommer till mascaror. Medan en del dyrare och lyxigare mascaror både smular och är så gott som omöjliga att tvätta bort så finns det några minst sagt prisvärda varianter som håller vad de lovar – och mycket mer än så! Vi har samlat de bästa och mest prisvärda mascarorna.

Bäst i test: Mascara budget

Här är de 6 bästa budgetmascarorna just nu!

1. Scandaleyes Volume On Demand Mascara (reklamlänk från Adtraction)

Om du är ute efter fransar som har både svärta och volym och samtidigt är snyggt separerade utan att klumpa sig – då är det den här mascaran från Rimmel du ska spana in. Den ger ett högklassigt resultat som inte ger minsta tillstymmelse till att smula, samtidigt som den är lätt att tvätta bort. Det ordinarie priset är dessutom under hundralappen; med andra ord en solklar budgetvinnare! Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

2. Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara (reklamlänk från Adtraction)

Tidigare i år skapade den här mascaran stor uppståndelse på TikTok – och vi förstår varför! Den här volymmascaran ger låååånga och separerade fransar, samt en lätt uppåtböjd effekt. Så länge du ser till att inte få mer för mycket produkt på borsten innan du borstar på fransarna så kommer den att bli en ny favorit i din makeupväska. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

3. Idun Minerals Mascara Gull (reklamlänk från Adtraction)

En volymmascara som ger riktigt fina fransar med volym! Den smular inte alls, utan sitter på plats under hela dagen, samtidigt som den är enkel att tvätta bort med en mild rengöring. Dessutom passar den känsliga ögon vilket gör den till ett bra val för dig som bär kontaktlinser. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

4. No7 Stay Perfect Mascara Black (reklamlänk från Awin)

En vattenfast mascara som tål såväl tårar som regn, och som samtidigt är enkel att tvätta bort, finns det? Ja – och dessutom till ett riktigt bra pris! No7:s vattenfasta och hyperallergena volymmascara varken smular eller klumpar sig, och är dessutom snäll mot känsliga ögon med sin parfymfria formula. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin).

5. Max Factor Masterpiece Transform Mascara (reklamlänk från Adtraction)

För dig som är ute efter en mascara som håller vad den lovar och förvandlar fransarna totalt. Borsten fångar in alla fransar och ger både volym och separerar, utan att bli klumpig. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

6. L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara (reklamlänk från Adtraction)

En klassiker som fortfarande håller måttet! Den här volymmascaran i den guldiga förpackningen har funnits i många år och är fortfarande ett bra alternativ när du är ute efter en prisvärd mascara som ger definition och volym. Läs mer och köp här (reklamlänk från Adtraction).

Foto: TT

Här är mascaran som trendar på TikTok – Baaam har testat!

Skönhetsprodukterna från 90-talet alla hade (eller drömde om att ha)