Artikeln innehåller reklamlänkar
budgetmascara recension

Bäst i test: Budgetmascarorna vi älskar!

Vi listar 6 grymma mascaror som ger långa, separerade fransar med svärta, utan att klumpa eller smula – alla till budgetpris!

Att dyrt inte alltid är bättre är något vi redan känner till, och det blir extra tydligt när det kommer till mascaror. Medan en del dyrare och lyxigare mascaror både smular och är så gott som omöjliga att tvätta bort så finns det några minst sagt prisvärda varianter som håller vad de lovar – och mycket mer än så! Vi har samlat de bästa och mest prisvärda mascarorna.

Bäst i test: Mascara budget

Här är de 6 bästa budgetmascarorna just nu!

1. Scandaleyes Volume On Demand Mascara

Om du är ute efter fransar som har både svärta och volym och samtidigt är snyggt separerade utan att klumpa sig – då är det den här mascaran från Rimmel du ska spana in. Den ger ett högklassigt resultat som inte ger minsta tillstymmelse till att smula, samtidigt som den är lätt att tvätta bort. Det ordinarie priset är dessutom under hundralappen; med andra ord en solklar budgetvinnare! Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

Scandaleyes Volume On Demand Mascara

Volymmascara från Rimmel. Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

2. Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Tidigare i år skapade den här mascaran stor uppståndelse på TikTok – och vi förstår varför! Den här volymmascaran ger låååånga och separerade fransar, samt en lätt uppåtböjd effekt. Så länge du ser till att inte få mer för mycket produkt på borsten innan du borstar på fransarna så kommer den att bli en ny favorit i din makeupväska. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Volymmascara från Maybelline. Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

3. Idun Minerals Mascara Gull

En volymmascara som ger riktigt fina fransar med volym! Den smular inte alls, utan sitter på plats under hela dagen, samtidigt som den är enkel att tvätta bort med en mild rengöring. Dessutom passar den känsliga ögon vilket gör den till ett bra val för dig som bär kontaktlinser. Läs mer och köp den här (länk till Meds).

Idun Minerals Mascara Gull

Volymmascara från Idun Minerals. Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

4. No 7 Stay Perfect Mascara

En vattenfast mascara som tål såväl tårar som regn, och som samtidigt är enkel att tvätta bort, finns det? Ja – och dessutom till ett riktigt bra pris! No7:s vattenfasta och hyperallergena volymmascara varken smular eller klumpar sig, och är dessutom snäll mot känsliga ögon med sin parfymfria formula. Läs mer och köp den här (länk till Apotek Hjärtat).

No7 Stay Perfect Mascara Black

Vattenfast mascara från No7. Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

5. Max Factor Masterpiece Transform Mascara

För dig som är ute efter en mascara som håller vad den lovar och förvandlar fransarna totalt. Borsten fångar in alla fransar och ger både volym och separerar, utan att bli klumpig. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

Max Factor Masterpiece Transform Mascara

Mascara från Max Factor. Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

6. L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara

En klassiker som fortfarande håller måttet! Den här volymmascaran i den guldiga förpackningen har funnits i många år och är fortfarande ett bra alternativ när du är ute efter en prisvärd mascara som ger definition och volym. Läs mer och köp här (länk till Lyko).

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara

Volymmascara från L'Oréal Paris. Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

Se även ELLE:s beautyredaktörs favoritmascaror här!

Foto: TT

Bästa serierna för regniga dagar
1:54

Efter reklamen: Bästa serierna för regniga dagar

(1:54)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Här är mascaran som trendar på TikTok – Baaam har testat!
Här är jeansen från Snabba cash som alla pratar om just nu (till budgetpris!)