Beautytrenderna du kommer vara besatt av 2017

Beautytrenderna du kommer vara besatt av 2017

Lashlift, aktivt kol och draping – vi guidar dig till skönhetstrenderna och termerna du ska ha koll på 2017.

Läs mer: Glittertårar och 8 andra galna sminktrender från 2016

Med ett nytt år kommer nya skönhetstrender, och vi är så taggade! Från smink och naglar till hudvård – 2017 pratar vi om lashlifts, kromnaglar, microblading och aktivt kol.

Lashlift

Det är inte en ögonfransförlängning, utan liknas mer vid en permanent ögonfransböjning. Med ett lash lift får du en naturlig böj på ögonfransarna som öppnar upp ögat Fransarna rullas på en klistrig liten spole, sedan appliceras en permanentvätska och fransnäring. Effekten håller i upp till åtta veckor och kan göras skönhetssalonger.

Draping

Det kallas för den nya contouringen, och vi är minst sagt peppade att testa. Draping innebär att du skulpterar ansiktet med rouge. Trenden uppmärksammades av Marc Jacobs som vill att vi använder en mörkare nyans under kindbenet och ett ljusare rouge precis ovanför och upp mot brynbenet och tinningen.

Microblading

Är du trött på att fylla i dina glesa bryn varje dag? Med microblading har du fylliga, naturliga bryn som håller i upp till två år. Microblading är en form av kosmetisk tatuering där man tatuerar in små, tunna streck av pigment i överhuden för att efterlikna hårstrån.

Kromnaglar

Spegelblanka naglar spås bli nageltrenden som kommer dominera 2017. Du skapar de med hjälp av nagellack, nagelklistermärken eller ett högpigmenterat puder.

Aktivt kol

Aktivt kol är en het ingrediens i beautyvärlden och den speciella ingrediensen dyker upp i fler och fler ansiktsmasker. Kolet fungerar som en magnet och drar till sig orenheter och överflödigt talg från huden och passar alla olika hudtyper.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)