"Blondinbella" naken på Egoboosts omslag. Tyck till!

Blondinbella pryder omslaget på Egoboost - naken!

Blondinbella pryder omslaget på Egoboost – naken!

När Isabella ”Blondinbella” Löwengrip i februari publicerade ett blogginlägg med bilder på sig själv i bikini lät inte reaktionerna att vänta på sig. Inlägget fick över 1 000 kommentarer och kvällstidningarna skrev att hon tjockmobbades.

– Jag hade aldrig kunnat ana att ett par bilder på min kropp skulle väcka så mycket åsikter och få så många kommentarer. Tack och lov så är jag i dag så trygg i mig själv att de elaka kommentarerna inte påverkade mig speciellt mycket, men känslan av att vi måste prata ideal växte sig stark, berättar Isabella.

Blondinbella i bikini på Bahamas. Bilder från blondinbella.se

Blondinbella i bikini på Bahamas. Bilder från blondinbella.se

Isabella, som är chefredaktör på tidningen Egoboost, drar nu igång kampanjen Size Me som går ut på att peppa tjejer att tycka om sig själva, oavsett storlek. Kampanjen lanseras i tidningens majnummer, som pryds Isabella själv – spritt språngande naken! Hon skriver i sin blogg:

– Vi på Egoboost Magazine är trötta på sjuka ideal och vill visa på mångfalden av kvinnokroppen. Vi drar nu igång en kampanj som heter Size Me som vill trycka på att vi ser olika ut. På omslaget näckar jag och precis som i varje nummer i tidningen så vägrar vi retuch. Det är dags att börja älska sin kropp på riktigt!

Tidningen landar i butik 8 maj. Vad tycker du om kampanjen, och att Isabella kastar kläderna? Skriv en kommentar! Klicka här för att läsa Isabellas ledarkrönika där hon berättar mer om kampanjen.

[poll id=1179]

Läs även:
Tyck till om Blondinbellas och Linda Skugges nakenbråk
Molly Sandén klär av sig naken och gör upp med mobbarna

Blondinbella pryder omslaget på Egoboost - naken!

Blondinbella pryder omslaget på Egoboost – naken!

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures