Artikeln innehåller reklamlänkar
Brun utan sol ansikte

Solkysst på några få timmar – 10 populära brun utan sol-produkter för ansiktet

Få en härlig bränna i ansiktet på bara några timmar med brun utan sol-produkter! Applicera på kvällen och vakna upp med ett solskysst glow. Vi listar 10 populära produkter att kika in i butik just nu.

Få en härlig bränna i ansiktet på bara några timmar! Slipp trött hy och ge istället en ordentlig boost med både färg, lyster och återfuktning! Med brun utan sol-produkter för ansiktet kan du förvandla din vinterbleka hy till en solkysst dröm på bara några få timmar.

Populära brun utan sol-produkter för ansiktet:

Vi listar 10 av de populäraste brun utan sol-produkterna för ansiktet som finns på marknaden just nu i allt från trendigt spraytankit för hemmabruk och self tan pads till brun utan sol-serum och krämer.

1. Brun utan sol-startkit , Tanrevel

En spraytan i pocketformat och unik av sitt slag för den som önskar att njuta av en gyllenbrun look året om. Tanrevels använder sig utav ångbaserad ultraljudsteknologi vilket gör att du enkelt får en jämn och fläckfri bränna. Startkitet innehåller maskin, påfyllning utav färg samt en laddare. Läs mer och köp här (länk till butik).

brun utan sol tanrevel

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. Brun utan sol-droppar, Clarins

Brun utan sol- droppar som du blandar med din ordinarie hudvårdsprodukt för en naturlig solbränna året om. Den är enkel att använda, ger ett jämnt resultat och återfuktar huden utan att ge en obehaglig doft. Läs mer och köp här (länk till Nordicfeel).

brun utan sol droppar ansiktet clarins

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

3. Vegansk brun utan sol-lotion, Ida Warg

Brun utan sol-creme som ger ett vackert solkysst resultat på bara tre timmar. Formulan är speciellt framtagen för att passa den känsliga huden i ansiktet. Parfym- och doftfri. Passar alla hudtoner, återfuktar i 48 timmar och är 100 procent vegansk. Läs mer och köp här (länk till Nordicfeel).

brun utan sol vegansk ida warg

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

4. Brun utan sol, Clinique

Brun utan sol-produkt för ansiktet som ger en aning färg för en solkysst glöd. Använd den ensam eller blanda med din foundation. Oljefri och icke-acnegenic. Testad av hudläkare. Läs mer och köp här (länk till Nordicfeel).

brun utan sol kräm

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

5. Get Brush Tan, Crissa Sweden

Populär brun utan sol-produkt som kommer med en appliceringsborste för bästa resultat. Den har en unik DHA-formel som anpassar sig till ens egna pigment. Dessutom hr den en härlig doft tack vare de sju naturliga ingredienserna som bland annat består av vitaminer och eteriska oljor. Läs mer och köp här (länk till butik).

brun utan sol med borste crissa sweden

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

6. Brun utan sol-serum, St Moriz

Återfuktande färg-givande serum om gradvis bygger upp färgen. Ger varm ”glow” åt huden. Blanda i 1–3 droppar i din dagcreme för en lätt naturlig färg, och 3–6 droppar för en djupare gyllene färg. Läs mer och köp här (länk till Nordicfeel).

7. Snabbverkande brun utan sol, Collistar

Ett snabbverkande brun utan sol-koncentrerat som ger huden i ditt ansikte en djup gyllenbrun färg på mindre än en timme, utan risk för fläckar som absorberas snabbt och återfuktar. Kan användas separat eller blandas in i din vanliga ansiktskräm. Läs mer och köp här (länk till butik).

brun utan sol serum

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

8. Brun utan sol-pads, Swiss Clinic

Med en inbäddad formula ger de nya innovativa Self-Tan Pads dig en perfekt solbränna och glow samtidigt som de skyddar huden och motverkar ålderstecken. De lugnar, återfuktar och gör huden mjuk, medan du sover. Läs mer och köp här (länk till butik).

brun utan sol pads swiss clinic

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

9. Brun utan sol, Biotherm

Ett brun-utan-sol serum för ansiktet från Biotherm. Serumet anpassar sig efter din hudton och ger ett naturligt solkysst resultat, utan att lämna några streck på huden. Ger omedelbar återfuktning, lyster och en vacker solkysst hy. Läs mer och köp här (länk till Kicks).

brun utan sol lotion

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

10. Brun utan sol-lotion, St. Tropez

En mjukgörande lotion för ansiktet som gradvis ger en härlig och naturlig solbränd färg. Är berikad med Aloe Vera som återfuktar och ger näring – för en perfekt, naturlig och jämn färg som varar länge. Läs mer och köp här (länk till Nordicfeel).

brun utan sol för ansiktet st tropez

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Så applicerar du brun-utan-sol:

Så applicerar du brun utan sol steg för steg
0:54

Efter reklamen: Så applicerar du brun utan sol steg för steg

(0:54)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Här hittar du Floras MAGISKA brun-utan-sol
Bäst i test: Budgetmascarorna vi älskar!