flora wistrom brun utan sol

Här hittar du Floras MAGISKA brun-utan-sol

Vi älskar personliga rekommendationer – och just nu spanar vi in Flora Wiströms BUS-favorit som ger riktigt snyggt sommarglow.

En brun-utan-sol som ger ett snyggt resultat, som inte kladdar och som får andra att kommentera hur himla _fräsch_ du ser ut – finns det? Tydligen! I veckan tipsade nämligen Baaams bloggare Flora Wiström om ett av sina senaste fynd (reklamlänk från Adtraction) i den stora skönhetsdjungeln.

– Den första brun utan sol-produkten jag tycker om! Har använt den de senaste veckorna och första gången var det tre personer oberoende av varandra som sa ”gud vad du ser sommarfräsch ut”. OKEJ TACK SÅ MYCKET, skriver Flora i inlägget.

Vad är det då för otrolig BUS-produkt som Flora har upptäckt? Jo, det är en ansiktsspray från James Read. Den fungerar i stort sett som en genomskinlig face mist som återfuktar huden – men vad som gör den speciell är att den även har en lätt brun-utan-sol-effekt.

Sprayen heter H2O Tan Mist (reklamlänk från Adtraction) och bygger sakta men säkert upp en gradvis solkysst look – tänk dig i stil med den minst sagt hajpade Dove-hudkrämen som alla millennials använde för ett par decennier sedan (vi vet att du minns).

Och det är inte bara Flora själv som har hittat en ny favorit, skriver hon i inlägget:

– Jag och mina polare är tokiga i den här produkten. Jag applicerar den efter att jag rengjort och återfuktat ansiktet, tar kanske 6-8 sprut över ansiktet, och sover med det över natten (blir inga fläckar på kudden).

Du hittar face misten med BUS-effekt hos Åhléns här (reklamlänk från Adtraction).

Hos Meds finns den just nu till nedsatt pris här (reklamlänk från Adtraction).

Den finns även hos Lyko här (reklamlänk från Adtraction).

Hos eleven hittar du den här (reklamlänk från Adtraction).

1:03

Efter reklamen: Här är maten som är bättre än dina skönhetsprodukter

(1:03)

Relaterade artiklar

Bäst i test: Budgetmascarorna vi älskar!

Solskydd, bronzer, hårvård – här är vårens 8 bästa skönhetsnyheter