Emma Wiklund lanserar hudvård

Emma S. var Emma Wiklund (f.d. Sjöbergs) modellnamn när hon jobbade som modell.

Emma Wiklund (f.d. Sjöberg) har lanserat en egen hudvårdsserie.

Emma Wiklund, 42, har många strängar på sin lyra. Förutom en 20 år lång karriär som modell har hon jobbat som skådespelare, programledare, krönikör samt som styrelseledamot, designer och rådgivare på Lindex.

Nu sadlar hon om och lanserar en egen hudvårdsserie under namnet Emma S. (Emmas modellnamn när hon fortfarande hette Sjöberg, vilket fransmännen varken kunde uttala eller stava till.)

– Med den här serien vill jag erbjuda kvinnor ett antal skönhetsprodukter där allt jag tycker är viktigt för bra hudvård finns med. Jag har själv saknat en hudvårdsserie som är riktigt effektiv och säker i attraktiva, personliga förpackningar, berättar Emma.

Hudvårdsserien är framtagen i nära samarbete med CCS som har mer än 30 års erfarenhet inom hudvård och läkemedel. Emmas viktigaste kriterier har varit multifunktionalitet, fräsch doft och behaglig känsla.

Serien består av tolv olika produkter i tre huvudgrupper:

  • Moisturising: Fyra fuktgivande produkter, 229–249 kr.
  • Cleansing: Tre rengöringsprodukter, 119–149 kr.
  • Ageless: Fem anti age-produkter, 249–389 kr.

Förpackningarna är formgivna av den svenska designgurun Lars Hall, efter Emmas önskemål om att de ska vara praktiska, funktionella och dessutom se snygga ut i badrumshullan.

Produkterna säljs exklusivt på Åhléns fr.o.m. vecka 36 2010.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Andreas von Gegerfelt