Freja Kjellberg: ”Jag vill att skönhetsprodukter ska vara dyra”

Freja-Kjellberg-beauty

Freja Kjellberg gillar rött läppstift och dyra skönhetsprodukter.

Modellen Freja Kjellberg, 23, syns i bland annat Vecko-Revyn och Café, men bloggar också här på baaam.se. Skönhetssajten Daisy Beauty ville så klart veta mer om vad hon har i sin necessär.

Av: Veronica Henriksson

Vilka hårtrender kommer du att följa i vår?

– Det är sällan jag tänker att jag ska följa hårtrenderna, min favorit just nu är att leka med luggen. Sätta upp den på något sätt, eller varför inte baka in en fläta?

Vad tycker du om vårens alla pastellfärger?

– Jag gillar det på naglarna men inte på kläder eller som ögonskuggor. Mitt favoritlack är helt klart 1) Essies ”Mint Apple” (110 kr/15 ml). Till min ögonsminkning brukar jag inte använda så mycket färg, utan kör istället på den naturella looken med beigea skuggor, samt en grå sotning.

Hur brukar du sminka dig till fest?

– Jag brukar välja vad jag ska lägga fokus på. Är det ögonen så använder jag ett lättare läppglans eller läppstift. Fokuserar jag istället på läpparna och använder till exempel ett rött läppstift så kör jag på en lättare ögonmake.

Vilken produkt använder du dig av mest till läpparna?

– Jag brukar använda mig av ”Colour Quench Lip Balm” som är ett naturligt läppbalsam från 2) Clarins (155 kr/15 ml). Jag hade det på ett modelljobb en gång och sedan dess så är det min absoluta favoritprodukt som jag inte kan leva utan.

Vad brukar du tänka på när du köper nya sminkprodukter?

– Jag brukar inte köpa produkter så ofta eftersom jag får mycket bland annat när jag plåtas. Men när jag väl handlar så vill jag att produkterna ska vara lite dyrare. Jag skulle aldrig till exempel köpa ett schampo från en livsmedelsbutik. Min favorit just nu är 3) Redkens ”All Soft-schampo” (280 kr/300 ml).

Missa inte Frejas blogg här på baaam.se!

Freja-Kjellberg-beauty-2

Freja Kjellberg är en flitigt anlitad modell.