Frida Skoglund: "Jag är väldigt bra på att fixa kreativa paket"

God jul, önskar Frida Skoglund!

God jul, önskar Frida Skoglund!

Baaam har ställt några snabba frågor om julen till våra bloggare. Hur firar de jul, vad önskar de sig och har de några bra julklappstips som inte kostar skjortan? Här är vad Frida Skoglund svarade.

Hur kommer du att fira jul i år?

– Jag ska fira jul som jag alltid har gjort – hemma med mina nära och kära. Vi äter jullunch innan vi ser på Kalle Anka, och framåt kvällen dricker vi glögg samtidigt som vi öppnar julklapparna.

Vad är det bästa med julen?

– Det bästa med julen är att vakna 05:00 på julaftonsmorgon, sätta sig i soffan med en kopp varm glögg och titta på julgranen. Jag har gjort så alla år, det har blivit en liten tradition. Förutom det älskar jag att slå in julklappar, jag är faktiskt väldigt bra på att fixa kreativa paket!

Vad önskar du dig i julklapp?

– Jag som är en skönhetsnörd ut i fingerspetsarna önskar mig smink, hudvård, hårvård, parfymer och allt annat skönhetsrelaterat. Den stora drömklappen i år är Lady Gagas parfym ”Fame”. Om den ligger under granen på julafton blir jag väldigt glad!

Vilken är den bästa respektive sämsta julklapp du har fått?

– Den bästa julklappen fick jag förra året när jag och min mamma var i Stockholm. Jag var på jakt efter en balklänning i december och när jag hittade den perfekta klänningen med stort K fick jag den i julklapp. Den sämsta? Den har jag ännu inte fått!

Har du något bra julklappstips som inte kostar så mycket?

– Julgodis man bakat själv kombinerat med en flaska vin är något som aldrig slår fel! Som jag nämnde tidigare lägger jag ner väldigt mycket tid på att göra fina paket, det är så roligt att ge bort ett riktigt tjusigt paket. Det faktum att man lagt ner arbete uppskattas alltid.

Vem skulle du vilja önska god jul, förutom dina nära och kära?

– Jag skulle vilja önska god jul till alla peppande och snälla läsare som troget följer min blogg dag efter dag. Sedan vill jag självklart önska hela gänget på Baaam en god jul, som det är jätteroligt att få vara en del av!

Av: Rose-Marie Söderlund