Fuktboosta ansiktet! 7 produkter som verkar under natten

Skäm bort din hy med en återfuktande och vårdande nattmask eller kräm i sommar. Här är sju alternativ som gör jobbet åt dig medan du sover!

Det har sedan länge varit känt att en god natts sömn kan göra gott för både insidan och utsidan av kroppen. Därför kan man säga att begreppet skönhetssömn inte är någon myt, utan snarare en väldigt viktig del av din hudvårdsrutin. Medan du sover på natten så arbetar nämligen din hud med att återställa sig efter dagens alla påfrestningar. Det kan därför vara värt att investera i en bra nattkräm som du kan lita på och som passar dina behov och förutsättningar.

Det finns en hel del olika nattkrämer för alla hudtyper, åldrar och plånböcker, så det gäller att testa sig fram för att hitta just din favorit. Viktigast att veta är att en nattkräms huvudsakliga uppgift är att tillföra massa fukt till ditt ansikte som sedan kan göra att den får mer lyster. En nattkräm eller en nattmask kan därför vara lite tjockare i konsistensen än den vanliga dagkrämen, perfekt för en hud som utsatts för föroreningar, sol, bad eller kyla under dagen!


Produkter som återfuktar din hy under natten:

 

Djupt återfuktade nattkräm från Emma S.

Reparerande och djupt återfuktande nattkräm som ska speciellt anpassad för mogen hy, från Emma S. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

Fuktkräm som verkar under natten

Nattkräm som ska vara anpassad för mogen hy och verkar fuktbevarande på torr hud, från Maria Åkerberg. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Återfuktande nattkrämer

Ansiktsmask som ska verka återfuktande och lugnande för känslig hy, från Löwengrip. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Nattmask från Lumene

Ansiktskräm som ska vara intensivt återfuktande, från Lumene. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Anti-age kräm som verkar under natten

Återfuktande anti-age kräm som kan hjälpa huden att återhämta sig under natten, frå Emma S. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

Ansiktsmask som ska bidra med fukt och spänst till huden under natten

Ansiktskräm som ska bidra till en mer spänstig och återfuktad hud under natten, från Biotherm. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Nattkräm och nattmask i ett från Shiseido

Återfuktande kräm som verkar under natten, ska bland annat bidra med lyster till din hud, från Shiseido. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Läs mer:

Hudvården som skyddar dig från avgaser

Är dyra produkter bättre än billiga? Hudvårdsexperten förklarar

Koreansk hudvård – 10 steg till en bättre hud