Gigi Hadid släpper en sminkkollektion för Maybelline

Gigi Hadid är Maybellines ansikte utåt, och inspirerar många med sina fantastiska looks. Nu kan en sminkkollektion med henne bli verklighet.

Inte nog med att Gigi Hadid är ansiktet utåt för Maybelline New York, nu diskuteras också om stjärnan ska göra en sminkkollektion för varumärket.

Läs även:
Därför ska du ha babypuder i ansiktet (särskilt i sommar)
Sex smarta sminktips för dig med pollenallergi

Enligt Womens Wear Daily beskriver varumärkets vice VD Steven Walberg henne som den perfekta kandidaten för ett samarbete:

”Hon är ung, vacker och väldigt motiverad. Hon har skapat en karriär för sig själv och har redan samarbetat med andra varumärken. Vi hoppas få göra mycket mer med Gigi. Hon är någon som jag tror att många unga tjejer ser upp till.”

Gigi Maybelline

Gigi Hadid under lanseringen av Maybellines sommarkollektion i fredags.

Många varumärken i skönhetsbranschen satsar i dag stenhårt på att samarbeta med personer som inspirerar på sociala medier. Gigi är en sådan person, och hon säger själv att hon älskar att hämta inspiration från digitala influerare:

”Jag blir så inspirerad av folk på sociala medier. De har så kul med sin makeup, och jag stjäl många idéer för att jag älskar deras arbete så mycket. Det är som konst.” säger Hadid.

Det blir spännande att se om kollektionen blir av. Fortsättning följer!

Läs även:
Photoshoppade Gigi Hadid får modevärlden att rasa
Att välja rätt nyans på din foundation – så gör du
10 skönhetsmissar vi alla har gjort

Foto: IBL