Då kommer hajpade skönhetsmärket Glossier till Sverige

Då kommer hajpade skönhetsmärket Glossier till Sverige

Väntan är över. Glossier kommer till Sverige.

Läs också: 20 snygga kjolar din vårgarderob kommer älska

Skönhetsmärket Glossier grundades 2014 men har på kort tid fått stor uppmärksamhet för sina moderna, snygga och effektiva produkter. Bland favoriterna återfinns produkter som rengöringen Milky Jelly Cleanser, ögonbrynsgelen Boy Brow och rouget Cloud Paint.

Hittills har det dock varit nödvändigt att vända sig till utländska sajter för att få tag i produkterna – men inte länge till!

Lagom till sommaren, närmare bestämt den 14 juni, kommer Glossier nämligen att börja säljas i Sverige via deras egen hemsida. En av de första som fick veta lanseringsdatumet är beautyinfluencern Leyla Aksoy.

Som hon poängterar handlar det alltså inte om en fysisk butik utan om att Glossier från den 14 juni kommer att skeppa produkter direkt till Sverige.

– Vi har fans över hela världen som engagerar sig och interagerar med oss varje dag. Som ett företag som sätter kunden i första hand och vi är glada att göra Glossier tillgängligt för vårt växande community i Sverige. Vi är angelägna om att de ska få uppleva och njuta av produkterna som de redan är en inspiration för, säger Emily Weiss, grundare och VD på Glossier.

Läs också: Bikini med hög midja – solresans snyggaste strandplagg

Foto: Glossier