Gott nytt hår! 15 frisyrtips för nyårsfesten, direkt från catwalken

Sugen på att göra något annorlunda med håret till nu till nyårsafton? Här kommer 15 nya frisyridéer och kreativ inspiration, direkt hämtad från catwalkens visningar.

Tory Burch

Vackra blomspännen dekorerar en klassisk svinrygg.

Hervé Léger

Spännande fläta som döljs bakom plattångat hår med hjälp av spänne.

Chanel

Låt en del av ditt halsband smycka knuten baktill, kanske en stor pärla som här på Chanels visning.

Gucci

Slarvigt utsläppt i hippiestil med en fint tvinnad slinga som fästs baktill.

Doo Ri

En stram knut blir coolare med ett hårband av skinn.

Helbig

Riktigt skruvade och crazy lockar får du genom att tvinna håret runt piprensare, eller små papiljotter, eller använda krustång om du har bråttom!

Gianfranco Ferré

Grafiskt kontrollerad bena blir fint till en svartvit outfit!

Baeza

Utöver en knut på sidan blir ett diadem med fjäderfluff i en kul detalj på nyårsfesten.

Tory Burch

Fiskbensfläta är inte helt lätt att få till. Men det finns bra tutorials på Youtube om du letar. Se till att den blir så här ”rufsig” för rätta slarvlooken!

Hansen

Flätor på flera ställen ramar in håret fint. Använd löshårsslingor som du flätar och fäster med hårnålar om det egna håret inte räcker till.

Giles

Bråttom? Knyt en scarf lite slarvigt runt en hastigt ihopdragen tofs.

Lorenzo

En dipdye-toning i håret i riktigt avvikande färg är ett kul utropstecken på nyår! Det finns urtvättningsbar färg att köpa på Butterick’s samt Kicks.

Ruffian

Elegant variant av rockabilly-uppsättning som kräver torrschampo eller rootlifter i rötterna, lätt tupering och mycket hårspray.

Devota & Lombda

Blommor i håret är inte bara för sommarens fester. Den vågade kör äkta blommor (du har kanske någon julblomma hemma du kan offra?!), eller så använder du tygblommor som du fäster i en sån här uppsättning med hjälp av hårnålar.

Aggugini

En uppsättning av små ”knorvar” är alltid söt! Du gör den enkelt genom att dela upp håret i massor av små tofsar. Varje slinga fäster du ett flertal såna där små plastsnoddar runt, så att det ser ut som en fläta typ. sedan tvinnar du denna ”fläta” så att den krullar upp sig mot hjässan. Sedan fäster du knorvarna med hårspännen.

Av Charlotta Flinkenberg Foto: Antoni Ruiz Aragó