Nu berättar Hannah och Amanda allt om deras nya livsstilsbolag

Entreprenörerna Hannah Widell och Amanda Schulman lämnar Perfect Day och startar ett livsstilsbolag inriktad på skönhet och hälsa.

I fjol berättade Hannah Widell och Amanda Schulman att Perfect Day Media förvärvade Corinne & Friends två skönhetssalonger i Stockholm. Nu avslöjar systrarna att salongerna blir det fösta steget i att bygga ett nytt livsstilsbolag inriktat på skönhet och hälsa. Företaget kommer ta det redan etablerade namnet Daisy Grace.

Läs mer: Hannah & Amanda startar agentur för modeller i större storlekar

Livsstilföretaget kommer enligt Hannah och Amanda stå på tre ben, en e-handelssajt med både egenutvecklade produkter samt externa varumärken, ett digitalt content-magasin med både video och podcast-content samt tre fysiska livsstilsalonger i centrala Stockholm.

Bolaget lanseras i höst och Hannah och Amanda går in som VD och kreativ chef i Daisy Grace.

– Vår vision är att Daisy Grace ska bli Nordens bästa plats för kvinnor och män att på ett inspirerande sätt – genom relevant content – hitta rätt produkter och behandlingar. Det här är en naturlig utveckling för oss då vi i dag skapat både unik content och reach i just den här målgruppen. Nu är det dags att fylla på med alla de produkter och livsstiltjänster vi och våra kunder saknar, säger Amanda Schulman om satsningen.

– Amanda och jag är helhjärtade entreprenörer, så det är med stor entusiasm vi, tillsammans med den ledningsgrupp vi stolt presenterar idag, ska bygga detta livsstilsuniversum, tillägger Hannah Widell.

Läs mer:
Hannah och Amanda efter visningen: ”Det har alltid varit en dröm”
Hannah och Amanda: ”Du ser alltid välklädd ut i kashmir”
Prinsessan Sofia bär Hannah & Amandas klädmärke Daisy Grace
Hannah & Amanda släpper klädmärket Daisy Grace

Foto: Hannah & Amanda/Daisy Grace