Artikeln innehåller reklamlänkar
Hudvård på rea cyber monday

Här är bästa hudvården att fynda på Cyber Monday 2018

Cyber Monday 2018 är här och vi har valt ut några hudvårdsfavoriter som du kan fynda i dag. Allt från adventskalendrar till lyxiga serum och ansiktsmasker.

Black Friday är över och nu är det Cyber Monday alla butiker satsar på. Rean fortsätter och vi har listat 13 populära hudvårdsprodukter som du kan fynda på rea just nu.

Scrolla ner och hitta dina favoriter!

Sheet mask med 24 karat guldflagor från Masque B.A.R. Med koden Cyber kan du köpa den till nedsatt pris här (länk till Adtraction).

Facial Oil som ska strama upp och stärka huden från Lernberger Stafsing. Med koden Cyber kan du köpa den till nedsatt pris här. (länk till Adtraction)

Trippelverkande, exfolierande enzymmask från Peter Thomas Roth. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till Adtraction).

Lyxig adventskalender med hudvårdsprodukter från Atelier Colognes. Med koden Cyber kan du köpa den till nedsatt pris här (länk till Adtraction).

Återfuktande Serum från Lumene. Här kan du köpa det till nedsatt pris i dag (länk till Adtraction).

 

Facial Toner från Pixi med peelande effekt som ska ge dig glow. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till Adtraction).

Rituals lyxiga adventskalender med 24 hudvårdsprodukter. Med koden Cyber kan du köpa den till nedsatt pris här (länk till Adtraction).

Nattmasken Drink up intensive från Orgins. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till Adtraction).

Sheetmasksbehandling från FOREO. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till Adtraction).

Adventskalender från Biotherm som innehåller 24 överraskningar till kropp och ansikte. Med koden Cyber kan du köpa den till nedsatt pris här (länk till Adtraction).

Hyllade serumet från Estée Lauder. Här kan du köpa det till nedsatt pris i dag (länk till Adtraction).

 

Lyxig adventskalender från Dermalogica. Med koden Cyber kan du köpa den till nedsatt pris här (länk till Adtraction).

Lyxig och hyllad djupvårdande ögonkräm som suddar ut mörka ringar och jämnar ut huden. Här kan du köpa den till nedsatt pris i dag (länk till Adtraction).

Läs också:

15 trendiga vinterskor du kan fynda på Cyber Monday