ogonskuggan som passar alla

Här är ögonskuggan som framhäver alla ögonfärger

Med olika produkter, färger och knep kan du framhäva dina allra bästa sidor. Men visste du att det finns en ögonskugga som passar precis alla?

Att inspireras av andra människor är något av det bästa som finns. Inspirationen kan skölja över dig när som helst; när du ser en person på bussen som matchat sina plagg på ett oväntat sätt eller en kändis som klippt en kortare frisyr.

Inspiration: Kändisarnas snyggaste sminkningar

Ibland kan inspirationen dock klinga av när du märker att du inte alls passade lika bra i kort hår som kändisen eller när sminkningen som din vän testade på inte såg riktigt likadant ut på dig. Men det finns faktiskt ett knep som passar på precis alla.

Makeup-artisten Ida Gàl-Csiszar har sminkat flera kända ansikten och kommit fram till att en specifik nyans på en ögonskugga får alla ögon att poppa och ger alla hudtoner en lyster, nämligen den bronsiga nyansen.

Den bronsiga, skimrande skuggan är ett bra alternativ för en mjukare men effektfull sminkning istället för den hårda svarta sotningen. Om du har en ljusare hudton så är det allra bästa att välja en bronsig skugga med lite rosa toner i medan en mörkare hy framhävs bäst med en mer intensiv brun färg.

Inspireras av kändisarnas snygga sminkningar i bildspelet här nedanför!

Kendall Jenner

Jennifer Lopez

Kim Kardashian

Alicia Vikander

Reese Witherspoon

Scarlett Johansson

Rihanna

Margot Cotillard

Zendaya

Kylie Jenner

Nicole Richie

Cara Delevingne

Gigi Hadid

Olivia Munn

Jessica Alba

Ännu fler skönhetstips:
Knepet som gör att du lyckas med din eyeliner – varje gång
Sex enkla sminktips som gör att du ser piggare ut
Non-touring – den senaste trenden i skönhetsvärlden

Foto: IBL