Make The Make är nytt svenska varumärke som erbjuder hudvårdande smink

Här är Skincitys nya varumärke Make the make

Skincity har lanserat ett nytt skönhetsmärke. Make the make erbjuder sminkprodukter med aktiva ingredienser.

Sedan 2011 har du kunnat shoppa hudvårdsprodukter från ett femtiotal populära varumärken på Skincity och onlineshoppen har för många skönhetsjunkies blivit lite av ett mekka. Nu har återförsäljaren tagit nästa steg och lanserat ett helt eget varumärke under namnet Make the make. I mars släppte de ett sortiment med sminkborstar och sedan ett par veckor tillbaka har olika sminkprodukter tillkommit.

Make the make beskrivs som ”makeup-infused skincare” och det är precis vad det är – hudvårdande smink. Produkterna innehåller aktiva ingredienser i syfte att behandla och vårda din hy samtidigt som de, ja gör sitt jobb som sminkprodukt. Tanken är att förlänga hudvårdsrutinen med en hudvårdande makeup som sista steg.

Fokus ligger på basmakeup och bland produkterna finns primers, foundations, concealers, highlighters och bronzers, setting powder och borstar.

Samtliga produkter är veganska och cruelty free. Det bästa? Du blir inte pank av att testa dem. Nej, prisspannet ligger på mellan cirka 150-300 kronor. Se några av nyheterna nedan!


Squalane melting foundation – puderfoundation med SPF 30 som blir till en kräm vid applicering på huden. Läs mer och köp här.

Double Vit E Illumination Balm + Hyaluronic Highlighter Gloss – två lystergivande highlighters. Läs mer och köp här.

Niacinamide Soft-Focus Primer – en utjämnande och återfuktande primer som ska ge glow. Läs mer och köp här.

Hyaluronic Light-diffusing Highlighter – återfuktande och lystergivande highlighter som bland annat innehåller hyaluronsyra, squalane och niacinamid. Läs mer och köp här.

Vitamin C Soft Compact Bronzer – bronzer berikad med c-vitamin. Finns i tre olika nyanser. Läs mer och köp här.

Bronzer brush – borste i solfjäderform. Läs mer och köp här.

Läs mer:
Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i juni
Baaams Emma: ”Den bästa rengöringen för dig som hatar att tvätta ansiktet”
Så sminkar du dig säkert i sommar – 19 produkter med solskyddsfaktor

Foto: Make the make