Artikeln innehåller reklamlänkar
Hårmask för torrt hår

Dunderkuren: 10 hårmasker som räddar kluvna toppar

Just nu kan det vara svårt att få till en tid hos frisören, men håret behöver kanske ändå boost inför sommar, sol och semester. Här är 10 hårmasker som räddar dina kluvna toppar.

Brukar du gå till frisören för att fräscha upp kalufsen inför semestern? Men kanske har tiden varit knapp, eller så har ett visst virus satt käppar i hjulet? Då finns det en del du kan göra för att boosta ditt hår hemma. En sak är att investera i en riktigt bra hårmask.

10 hårmasker för torrt och slitet hår

Genom att vårda och ta hand om ditt hår med en bra inpackning kan du dölja dina slitna toppar och få glansigt och frisk hår till sommaren. Massera in, låt verka och njut av att ge håret en riktigt uppfräschning. Här är våra favoriter som finns i butik just nu:

1. En antiinflammatorisk, vegansk hårmask från Maria Nila som inte bara ger mjukt och glansigt hår utan vårdar din hårbotten och tar bort mjäll. En riktigt effektiv kur för dig som vill skämma bort ditt hår. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

2. Omtalad och älskad, denna hårmask från Olaplex har en speciell formula som sammanlänkar hårstrået och gör håret glansigt, starkt och friskt. Perfekt inför en sommar med mycket sol och bad. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

3. En hårmask från Body Shop som mjukgör och vårdar ditt hår. Vegansk och med en underbar doft av söt banan. Denna mask gör att håret känns friskt och omhändertaget, utan att tynga ner det. Här kan du köpa den (länk till Awin.com)

4. Briogeo har tagit fram den här vårdande hårmasken som är fylld av avokadoextrakt, mandel- och arganolja, vitamin B5 och biotin som motverkar skadat hår. En perfekt sommarkur! Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

5. Har du frissigt, grovt eller färgat hår kommer du älska denna mask från Kevin Murphy! Små kulor av nypon, nattljusolja och fler härliga vitaminer som exploderar i kontakt med håret. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

6. Ida Wargs hårmask med algextrakt gör under för torrt och skadat hår. Den reparerar och återfuktar ditt hår på djupet och en bonus är att den är helt vegansk. Här kan du köpa den (länk till Apotek Hjärtat)

7. Har du matt och torrt hår bör du testa denna intensiva hårmask från Lánza. Keratin och babassunöt återfuktar och ökar elasticiteten i ditt hår. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

8. Ingen har väl missat hur vårdande araganoljan är. Denna hårinpackning från Morrocan Oil är högkoncentrerad med argansmör. Håret blir slätt och mjukt, perfekt för dig med frissigt hår. Skäm bort håret med argansmör, arganolja och fettsyror från kokosnöt! Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

9. Ginseng som stärker hårstrået, aloe vera som återfuktar och bomullfröolja som ger volym. Ikoos hårmask är en helhetsbehandling som reparerar ditt trötta hår och gör det redo för sommarens alla påfrestningar. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

10. En nattmask från Sephora, med tillhörande skyddande hätta, som reparerar och vårdar hårfibrer. En krämig mask du masserar in i håret och sedan gör under med ditt hår när du sover. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

LÄS MER:

Sommarrean är här! 16 fina klänningar med röd prislapp

7 grymma ansiktsspray med SPF