Annonssamarbete med Makeup Mekka
Hello pretty – guiden till höstens snyggaste bryn och bas

Hello pretty – guiden till höstens snyggaste bryn och bas

Hösten är säsongen då vi gärna bygger upp en ny garderob och samma sak gäller vår sminkväska. Med de effektiva och snygga produkterna från nya Makeup Mekka har det aldrig varit enklare att få ett naturligt resultat. Här är produkterna du kommer älska i höst!
Sex steg till en perfekt bas
Slå på ljud

Det är ny säsong och dags för en ny beautyrutin! Finns det något roligare än att uppdatera necessären med nya och härliga produkter som gör tiden framför spegeln lekfullare och enklare? Ett plus är såklart om de inte kostar skjortan! Makeup Mekka som är ett av Norges största sminkmärken har nu lanserats på den svenska marknaden med en svensk webshop, och deras cruelty free och veganska produkter är helt rätt för alla som vill gå en roligare och mer medveten skönhetshöst till mötes!

Makeup Mekka utvecklar sina egna produkter speciellt för den skandinaviska marknaden, det har varit en enorm succé och älskat av beauty influencers för sin höga kvalitet. Märket har även korats till Bäst i test av norsk TV.

Makeup Mekkas motto är: Beauty that doesn´t break the bank – och är du ute efter kvalitet till låga priser behöver du faktiskt inte leta längre. Här är våra 4 favoriter från det nylanserade makeup-märket!

Norska Makeup Mekkas Hello Pretty-foundation (149 kr) är en av märkets storsäljare.

1. Foundation för torrisar

Makeup Mekkas veganska Soft Dewy foundation är helt rätt för dig som brukar uppleva att din foundation ser torr ut på huden under höst och vinter. Den här produkten ger huden den där lite blanka glasartade looken utan att man ser fet ut. Den är också extremt fuktgivande! Om du vill ha ett mindre täckande resultat kan du blanda några droppar av den in din fuktkräm – vips så har du skapat en egen tinted moisturizer.

Soft Dewy foundation (149 kr) från Makeup Mekka är perfekt för dig med en torrare hy.

Med Soft Dewy från Makeup Mekka får du ett väldigt naturligt resultat!

2. Puderfoundation för normal eller kombinerad hy

Om du däremot har en normal eller kombinerad hy är det märkets populära puderfoundation du ska testa. Hello Pretty innehåller dessutom massa ingredienser som är bra för huden.

– Vår veganska Hello Pretty foundation innehåller jojobaolja som har anti-anflammatoriska egenskaper, trollar bort rödheter och irritation och bevarar fuktigheten i huden. Jojobaolja har också den fantastiska egenskapen att den normaliserar huden och skyddar mot kyla, berättar Helene Sunde, Makeup Mekkas make-up artist.

Hello Pretty (149 kr) är produkten för dig som vill ha en fin och jämn täckning.

3. En multi-jobbande concealer

En annan produkt som brukar bli vår bästa vän under hösten är concealern eftersom vi oftast är lite tröttare under de mörka månaderna. Makeup Mekkas Hydra Shape Concealer är en av deras bästsäljande produkter. Den här smarta concealern som är vegansk är en riktig multiprodukt och den inte bara täcker utan kan också användas för contouring. Ett måste i sminkväska i höst med andra ord!

Hydra Shape Multi-Use Concealer (119 kr) från Makeup Mekka är en riktig multiprodukt.

4. Bästisen för buskiga bryn

I höst vill vi även satsa på de där buskiga brynen, något många av oss måste fuska oss till. Helene Sunde berättar att våra ögonbryn gör väldigt för helhetsintrycket och formar ansiktet. Därför är det viktigt att resultatet blir så naturligt som möjligt. Säg hej till The Brow Wow Pencil. – Den är väldigt högpigmenterad och sitter som berget, tipsar hon.

The Brow Wow Pencil från Makeup Mekka (99 kr) ger naturliga bryn som sitter där den ska.

Passa på! Just nu får du som Baaamläsare rabatt hos Makeup Mekka med koden Baaam20 som ger 20% rabatt på alla ordinarie priser mellan den 5/10-30/11.