Hollywoodstjärnornas bästa skönhetsprodukter

beautytips

Hollywoodkändisarnas bästa skönhetsprodukter!

Hollywoodstjärnorna ser nästan alltid omänskligt snygga och fräscha ut. Orättvist kan tyckas men stjärnorna är inte sämre än att de kan kosta på sig att dela med sig av sina skönhetshemligheter. Här är några av stjärnornas absoluta favoritprodukter – och det bästa är att de inte ens är särskilt dyra!

Jennifer Aniston: Neutrogena Original Facial Cleansing Bar, 25 kr.

– Jag har använt den här orange ansiktstvålen sedan högstadiet. ”Ju enklare, desto bättre” är min filosofi, säger Jennifer.

Emma Stone: Aura Cacia Natural Grapeseed Oil, 100 kr.

– Inte för att skryta men jag har väldigt mycket allergier. Så jag köper naturlig vindruvskärneolja i mataffären och använder som fuktkräm till ansiktet. Jag baddar på det både på morgon och kvällen, jag luktar vindruva hela tiden, säger Emma.

Dianna Agron & Julie Bowen: Loréal Paris Magic Smooth Soufflé Blush, 90 kr.

På Golden Globe Awards använde både Dianna Agron och Julie Bowen det här krämrouget från Loréal Paris för att få en härlig skimrande rodnad på sina kinder.

Kate Hudson: Egyptian Magic, 379 kr.

– Jag älskar naturliga produkter och jag använder krämen Egyptian Magic till allt. Jag har den i ansiktet och – det här kanske låter galet – men jag har den i håret också. Jag tar i lite i längderna när det är fuktigt och sedan låter jag det torka, säger Kate.

Christina Hendricks: Maybelline Falsies Volum’Express, 145 kr.

När ”Mad Men”-stjärnan Christina Hendricks vill göra sina ögonfransar extra långa och tjocka använder hon den här mascaran från Maybelline.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures