Artikeln innehåller reklamlänkar

Höstens 7 bästa mascaror – SOLO har testat!

De bygger både på längden och bredden och ger dina ögon en sexig, svart inramning. Baaam har testat höstens mascaranyheter!

Läs mer: 7 geniala trick för drömvolym i håret

“V for v.o.l.u.m.e”, Sephora, 95 kronor

Sephoras höstnyhet kommer i fler nyanser än standarden brunt och svart. Här kan du få dramatiska fransar i allt från lila till turkos, det är bara att välja. Borsten är tjock och lätt att arbeta och bygga volym med. Dina fransar blir både fylliga och separerade (nope, här behöver du inte välja) – och långa.

“Grandiose Extreme”, Lancôme (länk till Apprl)

Lancômes nyhet ger fantastisk volym utan att klumpa sig. Utformad med en ny böjd borste som lyckas komma åt precis varenda liten frans. Borsten känns som något vi kommer se mer av, den gör det lätt att nå överallt utan kladd och utan att råka stoppa borsten i ögat.

Läs mer:
Metallic lips – höstens hetaste sminktrend
Så får du lyster och glow i hyn – utan smink
Oväntade knepet som får läppstiftet att hålla längre

“Clump Defy Extensions Mascara”, Max Factor (länk till Apprl)

Den här nyheten lovar dubbelt så mycket volym och längd utan att klumpa sig tack vare en ny borste som separerar varje frans. En mycket prisvärd mascara som är lätt att bygga på under dagen utan att det blir klumpigt.
Baaams budgetfavorit!

Läs också: Fler favoritmascaror från budget till lyx

”Full Exposure”, Smashbox

En nykomling från Smashbox med olivolja på ingredienslistan. Oljan ska se till så fransarna håller sig flexibla och mjuka och hindra mascara från att lämna svarta spår under ögonen. Det tycks stämma. Borsten böjer, lyfter och förlänger.

”Vertige Longueur”, Yves Rocher

Med en mycket smal och lång borste är det lätt att komma åt även längst in på innersta fransraden. En sådan borste har Yves Rochers nykomling, det här är något för dig som aldrig gillat de feta jätteborstarna och som i första hand vill ha böjning, separation och längd (de blir verkligen långa) – inte så mycket volym.

Läs mer:
Så målar du perfekt eyeliner – varje gång
Sex smarta skönhetsknep med kokosolja
Sminkhacket som ger dig fylligare ögonbryn direkt

”Supra Volume Mascara”, Clarins (länk till Apprl)

Den här breda och mjuka borsten från Clarins kammat försiktigt igenom dina fransar och ger massor av volym. Mascaran lovar inte bara snabb volym vid appliceringen, utan fransarnas egen volym ska öka vid kontinuerlig användning. Tack vare vegetabiliska vaxer sitter den bra, men är samtidigt lätt att tvätta bort.
Baaams lyxfavorit!

”The Volume Mascara”, 3ina

Här har vi en nyhet på skönhetsradarn! Volymmascaran från 3ina ger bra med volym. Extra tjock och fyllig borste som tar tag i varje frans utan att kladda. En riktig budgetfavorit! Värt att nämna, för dig som inte gillar parabener, är att den är parabenfri.

Av: Isabelle Håwi

Läs mer:
Vilken mascara är bäst i test? Baaam har provat!
Åtta udda skönhetsknep (som sparar både tid och pengar!)
Frida Fahrman: ”Det här finns alltid i min sminkväska!”