Nu finns ett bakisspray som räddar dig dagen efter

Nu finns ett bakisspray som räddar dig dagen efter

Blev det en lång kväll inklusive efterfest igår? Vaknade du då kanske upp bakis idag? Här är sprayet som ska rädda dig från baksmällan!

Det används många olika knep för att göra baksmällan efter en festkväll något lindrigare. Allt från att gå all in på den feta pizzan (alltid!), till att dricka resorb eller gå ut och få frisk luft. Men oavsett vad du tar till för gyllene knep är det inte helt lätt att dölja effekterna från natten. Särkilt när det kommer till ansiktet, som gärna ser glåmigt ut med mörka påsar under ögonen när du vaknar upp dagen efter festligheterna.

Läs även: 16 saker som ALLTID händer när du och din bästa vän festar ihop

Men, nu finns det ett spray som ska hjälpa dig att se piggare ut på nolltid! Too Faced, som nyligen har bivit uppköpt av Estée Lauder, har nämligen skapat ett Hangover Spray.

Läs mer: Därför är din bästa vän den enda du behöver när du är bakis

Too Faced VD Jerrod Blandino har publicerat en bild på produkten på Instagram och av den bilden att döma ska sprayet vara helt alkoholfritt, innehålla kokosvatten och nyttiga bakterier samt ha tre funktioner i ett. Det är en primer, ett setting spray och ska dessutom återfukta ansiktet.

Det låter onekligen som mångas räddning dagen efter fest. Kommer du testa det?

Missa inte! 6 enkla sminktips för att se piggare ut (som verkligen fungerar!)

Läs mer:
9 fördelar med att festa med din bästa vän
Därför är ditt ena ögonbryn snyggare än det andra
Inspiration: 25 små tatueringar till örat

Bildkälla IBL