Kylie Jenner släpper smink till halloween

Idag släpps Kylie Jenners hajpade sminkkollektion inför halloween

Kylie Jenner gör succé med sitt egna sminkmärke och nu är hon aktuell med en ny kollektion på temat halloween. Bäst av allt? Produkterna kommer i 3D-förpackningar.

Förutom att Kylie Jenner tillhör den hypade Kardashian-familjen har hon mer eller mindre blivit känd för sitt snygga smink. Första produkten att lanseras var ett flytande läppstift och därefter har sminksamlingen utökats med bland annat rouge, highlighter och ögonskuggor.

Nu meddelar den yngsta Kardashian-systern att det är dags för ytterligare ett kollektionssläpp. Denna gång på temat halloween.

https://www.instagram.com/p/Boe-KaNnGZH/?taken-by=kyliejenner

Spöklika namn och förpackningar i 3D

Det var på Instagram som Kylie Jenner visade upp de första bilder på den nya kollektionen och hennes 116 miljoner följare verkar minst sagt peppade på produkterna. Över en miljon gilla-markeringar och drygt 65 000 kommentarer på en bild säger ändå en hel del.

Halloweenserien släpps i begränsad upplaga och kommer att innehålla tre olika kit med flytande läppstift och läppenna, fyra ”vanliga” läppstift, två glitterögonskuggor, ett glittrigt läppglans, en highlighter och en ögonskuggspalett. Produkterna är döpta till namn som ”Spider bite”, ”Monster” och ”Nightmare” – och förpackningarna är täckta med illustrationer av spöken, skelett och fladdermöss. Vissa mer skrämmande än andra, men alla på temat halloween.

Pricken över i:et? På Instagram avslöjar Kylie att vissa av förpackningar kommer att vara i 3D och till varje beställning medföljer därför ett par 3D-glasögon.

Kylie Jenner i sminktutorial

Behöver du inspiration till din halloween-sminkning? Influencern James Charles har lagt upp en sminktutorial på Youtube där han sminkar Kylie Jenner som ett spöklikt skelett. Mest troligt omöjligt att anamma i praktiken, men kul att titta på:

Halloween-kollektionen från Kylie Cosmetics släpps fredagen den 12:e oktober – och ja, det går att beställa till Sverige.

Läs också:
Kylie Jenner lanserar nytt läppstift – och twitter dör av skratt
Kim Kardashians reklam för ”bantningklubba” får stark kritik
7 enkla och fina DIY-projekt till Halloween

Foto: IBL, Instagram