Artikeln innehåller reklamlänkar
Foundations som finns i många olika nyanser

Inte bara beige – foundations i många nyanser

Det är inte alltid lätt att hitta rätt nyans på en foundation. Idag är det dock fler och fler märken som väljer att bredda sitt utbud! Här tipsar vi om 9 foundations som erbjuder många olika nyanser.

Alla som använder foundation dagligen vet hur viktigt det är med rätt nyans för att täckningen ska bli rätt och se naturlig ut. Tyvärr har utbudet av nyanser i Sverige varit rätt dåligt, men på senare tid är det många skönhetsvarumärke som börjat ta fram fler och fler nyanser. Inte en dag för tidigt, om du frågar oss.

Foundations i många olika nyanser

När Rihanna 2017 startade skönhetsmärket Fenty Beauty gjorde hon det ”för att kvinnor överallt skulle inkluderas”. Idag har hon foundations med över 50 olika nyanser, så att så många som möjligt ska hitta rätt. Men det är som sagt fler än Rihanna som vill möta efterfrågan, här tipsar vi om 9 foundations som erbjuder många olika nyanser:

1. En foundation från Lancôme som finns i över 40 olika nyanser. Den ger ett matt resultat på huden och håller huden jämn under hela dagen. Här kan du köpa den (länk till butik)

2. Som vi tidigare skrev så finns Rihannas foundation från Fenty Beauty i 50 olika nyanser och den är enkel att bygga upp från medium- till full täckning. Här kan du köpa den (länk till butik)

3. Få ett härligt sommarglow med denna lätta foundation från Zoeva, som finns i 44 olika nyanser. Här kan du köpa den (länk till butik)

4. Ett halvtäckande stick från Milk Makeup som finns i 36 olika nyanser. En foundation som är återfuktande och ger en naturlig finish. Här kan du köpa det (länk till butik)

Läs också: Årets bästa foundations – i alla prisklasser

5. Shade adjusting drops, från Body Shop hjälper dig få exakt den nyansen du behöver, om du inte hittar en foundation som passar perfekt. Droppa mörka eller ljusa droppar i handen och blanda ner i din foundation till önskad nyans! Här kan du köpa dem (länk till butik)

6. En lystergivande foundation från Anastasia, som finns i närmre 50 olika nyanser. Den är vattenresistent så perfekt vid sommaren alla badtillfällen. Här kan du köpa den (länk till butik)

7. Ett foundationstick från Bobbi Brown som finns över 45 nyanser. Den är dessutom vegansk och enkel att packa med i handväskan. Här kan du köpa den (länk till butik)

8. I 40 olika nyanser hittar du Beauty blenders foundation. En heltäckande foundation som ger en matt finish. Här kan du köpa den (länk till butik)

9. En vattenfast foundation från Mac, som även funkar bra som concealer och finns i 24 olika nyanser. Här kan du köpa den (länk till butik)

LÄS MER:

Så får du vårfräsch hy – peeling som gör underverk för ditt ansikte

7 grymma ansiktsspray med SPF