skönhetsfavoriter budget

Kändisarnas billiga skönhetsfavoriter för under 150 kronor

Trots att världsstjärnorna har möjlighet att köpa vilka skönhetsprodukter som helst så finns det en del budgetprodukter de ändå rekommenderar. Här är fem kändisars bästa skönhetstips till budgetpris!

Kim Kardashian


Kim Kardashian har skrivit i sin populära app att hon gillar att köpa Maybellines foundation ”Fit me”. Budgetkapet kostar ungefär 145 kronor i butik och Baaam kan bara hålla med – det är faktiskt en kanonprodukt!
Köp Maybellines Fit Me Foundation för 118 kronor här! (reklamlänk från Apprl)

Karlie Kloss och Kendall Jenner

Supermodellerna Karlie Kloss och Kendall Jenner fullkomligt hyllar ögonmasken Pandas Dream Eye Patch från Tonymoly. Vad vi vet så finns den inte i Sverige ännu, men på amerikanska Sephora blir ett set ditt för ynka 27 kronor.

Olivia Wilde


Olivia Wilde hyllar hudvårdsmärket Cetaphil, som är en riktig kändisfavorit i Hollywood. ”Hudvårdsexperter har hyllat märket i flera år, men jag har aldrig brytt mig tidigare”, sade hon i en intervju och gav tummen upp till Cetaphil Gentle Skin Cleanser som kostar ungefär 89 kronor och finns på svenska apotek.

Kylie Jenner

Kylie Jenner har ofta pratat om sin feta hy och menar att hon har hittat en budgetprodukt som råder bot på problemet. Produkten är en återfuktande kräm som egentligen ska användas efter rakning – Nivea Men After Shave Balm. Priset? 79 kronor.

Alicia Vikander


Alicia Vikander avslöjade i en intervju att hon älskar Försvarets Hudsalva och att hon blev fascinerad över hur dyr salvan är utomlands. ”Jag var på Colette i Paris där den kostar typ 20 euro, fast den kostar typ 30 kronor i Sverige”, sade hon. Klassikern finns att köpa på apoteket.

Läs även:
Sex smarta sminktips för dig med pollenallergi
Fem märkliga beautyhacks från kändisvärlden
Fyra vanliga skönhetsmyter (Baaam reder ut och förklarar!)

Foto: All Over Press