Kendall Jenner avslöjar sin största skönhetsmiss någonsin

Kendall Jenner avslöjar sin största skönhetsmiss någonsin

Kendall Jenner inspirerar oss ständigt med både flawless hår och make up. Men den här saken är kanske inte lika inspirerande. Nu avslöjar Kendall Jenner den största skönhetsmissen hon gjort.

Vi har alla gjort saker vi ångrar i tonåren. Som att färga sönder håret eller använda alldeles för mycket foundation. Nu har Kendall Jenner avslöjat på sin blogg vilken hennes största skönhetsmiss var i tonåren, och den är inte så liten.

Läs också: Kendall Jenners skönhetshemligheter avslöjade

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I sin blogg berättar 20-åriga Kendall att hon i yngre tonåren plockade bort vartenda – och då menar vi vartenda – hårstrå i sina ögonbryn, tills de var helt borta!

”När jag var yngre, av någon konstig anledning, så noppade jag bort hela mina ögonbryn. Självklart så växte de tillbaka igen, men mina systrar flippade ur”, skriver hon. ”Självklart behövde jag åka på ett sommarläger med en massa snygga surfarkillar precis efteråt också”.

Det tog lång tid för Kendalls bryn att växa tillbaka igen. Och efter att de äntligen gjort det började hon fixa dem på salong. Well, vi lär oss av våra misstag!

Läs även:
Sminkhacket som ger dig fylligare ögonbryn direkt
Kendall Jenner löpe hur för 58 miljoner (se bilderna!)
Geniala uppfinningen som ger dig perfekt målade naglar

Foto: IBL