Artikeln innehåller reklamlänkar

Khloé Kardashians bästa knep för fräsch och ung hy

I sin app har Khloé Kardashian avslöjat några av sina bästa skönhetstips till budgetpris för att hålla hyn ung och fräsch.

Realitystjärnan Khloé Kardashian har många järn i elden och i sin egen app avslöjar hon ofta knep och tips från sin vardag – bland annat om skönhet. Häromdagen förklarar hon hur hon håller sin hy ung och fräsch. Det bästa? Det handlar om budgettips!

Relaterat: Fem (märkliga!) beautyhacks från kändisvärlden

Relaterat: Alicia Vikander om svenska beautyfavoriten: ”Kostar typ 20 kronor!”

1. Aldrig utan mitt solskydd

”Jag använder solkräm varje dag, särskilt på mina händer. Händerna exponeras alltid för solen och åldras mest. Jag har solskyddsfaktor i handskfacket i mina bilar för att inte glömma bort det och när jag kör bil och solen landar på mina händer påminns jag om att smörja mer”, säger hon.

2. Återfukta inifrån

”Att dricka mycket vatten är viktigt men det blir tråkigt med tiden. Men vatten med frukt smakar mer och innehåller väldigt få kalorier. Det är ett smart sätt att gå ner i vikt och bli mer hälsosam på samma gång. Näringsämnena från frukten hamnar i vattnet som du dricker”.

3. Budgetfavoriten

”Jag smörjer in mitt ansikte med olja varje kväll. Jag älskar produkten Bio-Oil (länk till butik). Den är väldigt billig och finns att köpa på alla apotek (länk till butik)”.

Läs även:
Sex vanliga skönhetsmissar att undvika i sommar
Stort test: Sommarens bästa parfymer 2016
Kändisarnas billiga skönhetsfavoriter för under 150 kronor

Foto: IBL